7 gode fordele ved regelmæssigt forbrug af papaya

Jakarta - At spise frugt er godt for at støtte kroppens sundhed. Især hvis du balancerer det med indtagelse af grøntsager og andre næringsrige fødevarer. Derudover vil kroppens immunitet øges, hvis du samtidig træner regelmæssigt, og kroppen er beskyttet mod forskellige infektionssygdomme.

Kan Prader Willi Syndrom helbredes?

Jakarta - Uden at være i stand til at kontrollere det, er der nogle gange genetiske lidelser, der har indflydelse på børns vækst og udvikling. En af dem er Prader Willi syndrom, en sjælden genetisk lidelse, der får et barn til at føle sig konstant sulten. Normalt forekommer denne lidelse hos børn i en alder af 2 år.

Sæt dig ind i de 3 typer hæmofili og deres symptomer

, Jakarta - Når en person kommer til skade, vil hans krop sandsynligvis bløde. Hvis såret er mindre, vil blødningen stoppe af sig selv uden behandling. Så, hvis såret er alvorligt, efter behandling, vil blodet holde op med at komme ud. Men hvad hvis nogen fortsætter med at bløde, selvom såret slet ikke er så slemt?

Stive muskler kan være et symptom på fibromyalgi

Jakarta – Alt, hvad der sker i kroppen, bearbejdes af hjernen, inklusive smerte. Men hos mennesker med fibromyalgi forstyrres denne proces. Til sidst opstår forskellige symptomer, såsom muskelstivhed, knogle- og muskelsmerter, ledsaget af træthed, døsighed og humørsvingninger.

6 fødevarer, der kan øge mandlig libido

, Jakarta – At have sex regelmæssigt er ikke kun vigtigt for at bevare intimiteten med din partner, men det kan også give en række fordele for mænds sundhed. Ifølge forskning har mænd, der har sex flere gange om ugen, vist sig at være sundere, fordi de har glat blodcirkulation.

Hvorfor er blodkræft svært at helbrede?

"Blodkræft er faktisk en af ​​de sværeste sygdomme at helbrede. Det skyldes, at de fleste af patienterne ikke er i stand til at finde en passende donor til dem, mens tilstanden forværres dag for dag. Derfor, hvis et familiemedlem har blodkræft , , så har du også en høj risiko.&quo

Skoldkopper og Herpes Zoster, hvad er forskellen?

, Jakarta – Herpes zoster er forårsaget af reaktivering af varicella-zoster-virus (VZV), den samme virus, der forårsager skoldkopper. Primær infektion med VZV forårsager skoldkopper. Efter at sygdommen er forsvundet, forbliver virussen i dvale (latent) i de dorsale rodganglier. VZV kan være reaktiv senere i en persons liv og forårsage et smertefuldt makulopapulært udslæt kaldet helvedesild.

Det er 6 faktorer, der udløser stress på arbejdet

, Jakarta - Grundlæggende kan stress ske overalt, inklusive arbejdspladsen. Stress på arbejdspladsen er meget forstyrrende for medarbejdernes produktivitet, så det kan også have indflydelse på virksomheden. Faktisk kan en god arbejdsplads beskytte sine ansatte mod risikoen for at opleve psykiske problemer.

Brystcyster kan være begyndelsen på ondartet kræft

, Jakarta - Regelmæssig brystundersøgelse er meget vigtig for kvinder at opdage, hvis der er usædvanlige ændringer i brysterne, såsom forekomsten af ​​klumper. En klump i brystet er ikke altid et tegn på kræft, men det kan være en brystcyste. Selvom de er godartede, skal brystcyster stadig tjekkes. 

Dette er næringsindholdet i blæksprutte

, Jakarta – Blæksprutte er en af ​​de skaldyr, der har et ret højt ernærings- og næringsindhold. Du kan lave forskellige måder at lave mad på for at nyde blæksprutte, fra stegning til grillning. Alt vil bidrage til nydelsen af ​​blækspruttens smag. Læs også: Disse 7 fordele ved fisk og skaldyr til sundhed Ikke kun ernæringsindholdet er ret højt. Faktisk h

Tips til at have sex i henhold til graviditetens trimester

Jakarta - At have lyst til at have sex under graviditeten er noget naturligt. Mødre skal vide, at penetration og bevægelse af samleje under graviditeten ikke vil skade barnet, fordi barnet er beskyttet af maven og den muskulære væg i moderens livmoder. Derudover er barnet også beskyttet af fostervandet.

Dette er en medicinsk handling for at slippe af med lipomer

, Jakarta - Lipoma, eller bedre kendt som en godartet tumor i fedtvæv, er en sygdom forbundet med fedtkirtler. Denne sygdom kan forekomme i alle dele af kroppen og er generelt ikke ondartet. Disse tumorer kan hele af sig selv uden specifik medicinsk behandling. Hvis denne godartede tumor af fedtvæv er begyndt at forstørre og forårsage smerte, vil kirurgisk fjernelse af tumoren være nødvendig.

Kan folk med mavesyre spise mango?

, Jakarta - Acid reflukssygdom eller også kendt som GERD er en tilstand, hvor en varm fornemmelse opstår på grund af mavesyre, der stiger op i spiserøret. Ikke kun voksne, faktisk børn er også modtagelige for mavesyretilstande. Sur reflukssygdom udløses af svækkelse af musklerne i bunden af ​​spiserøret. Den

Hvad skal du gøre, når du har en muskelskade?

, Jakarta – For en, der regelmæssigt træner, er et af de problemer, der udgør en stor risiko, muskelskade. Det mest almindelige problem er muskelspændinger, også kendt som kramper. Selvfølgelig kan dette forstyrre daglige aktiviteter, hvis du ikke straks får behandling. D