Er ascites en farlig sygdom?

, Jakarta – Ascites er en tilstand, hvor væske samler sig i mellemrummene i maven. Hvis tilstanden er alvorlig, kan ascites være smertefuldt. Øger infektion i maven, selv væsken kan også bevæge sig til brystet og omgive lungerne, hvilket gør det svært at trække vejret.

3 typer hjerteanfald at passe på

, Jakarta - Et hjerteanfald er en tilstand, der opstår, når blodforsyningen til hjertet er blokeret. Blodforsyningen er rig på ilt. Dette er en akut medicinsk tilstand normalt forårsaget af en blodprop eller ophobning af fedt, kolesterol og andre elementer. Enhver forstyrrelse i blodgennemstrømningen til hjertet beskadiger eller ødelægger hjertemusklen og kan være dødelig, fordi hjertemusklen begynder at dø.

Ofte prutter mens du faster, måske er dette grunden

, Jakarta - Det er almindeligt at føle sig sulten og tørstig under faste. Men hvad nu hvis du ofte prutter mens du faster? Er dette normalt eller et tegn på visse helbredsproblemer? Faktisk er prutter en naturlig ting, virkelig. Faktisk er prutter faktisk en god ting under nogle forhold.

Lær 5 fordele ved vandgræskar for kropssundhed

"Vandgræskar kan gennem sit høje indhold af mineraler, vitaminer, fibre, vand og antioxidanter give mange sundhedsmæssige fordele. En af dem er at hjælpe med at sænke kolesterolniveauet i kroppen. Derudover er vandgræskar også nyttigt til at forebygge forskellige sygdomme lige fra diabetes til kræft.

Inklusive typer af anæmi, hvad er mikrocytisk anæmi?

, Jakarta - Anæmi er en lidelse, der ofte forekommer hos kvinder. Denne tilstand er forårsaget, når kroppen mangler eller ikke har sunde røde blodlegemer. Når dette sker, kan den syge føle sig svag og svag og kan endda besvime. Alligevel kan mange typer anæmi forekomme hos en person, hvoraf den ene er mikrocytisk anæmi.

Genkend de tidlige symptomer på spytkirtelkræft

, Jakarta - Kræft kan forekomme overalt i kroppen, selv i uventede dele af kroppen. En af dem er spytkirtlerne. Spytkirtlerne laver spyt eller spyt for at holde mund og svælg fugtig. Denne væske indeholder enzymer, der hjælper med at nedbryde mad. Spytkirtlerne spiller en stor rolle i forebyggelsen af ​​mund- og halsinfektioner. Men

7 Korrekte yogabevægelser under graviditet i tredje trimester

Jakarta - At gå ind i tredje trimester af graviditeten og vente på barnets fødsel føles bestemt spændende og også glad. For at understøtte en jævn fødsel rådes gravide kvinder normalt til at dyrke sport, såsom yoga. Yogabevægelser, der kan udføres i tredje trimester af graviditeten, bør dog ikke være vilkårlige, for maven bliver større.

Vær opmærksom, disse er de 4 farer ved hundespyt for helbredet

Jakarta - Ligesom mennesker kan kæledyr som hunde også vise opmærksomhed og hengivenhed. En af dem er ved at slikke ejeren. Derfor er det almindeligt, at hunde bliver slikket i ansigtet eller hænderne, når man forsøger at lege med dem. Derfor er det almindeligt, at hunde bliver slikket i ansigtet eller hænderne, når man forsøger at lege med dem.

Det er, hvad der sker med munden, hvis du får kræft i tungen

, Jakarta - Pas på, rygevaner, drikke alkohol, ikke opretholde oral sundhed kan forårsage tungekræft. Tungekræft er en form for kræft, der starter i cellerne i tungen, som senere udvikler sig til læsioner eller tumorer på tungen. Ud over de dårlige vaner forårsaget ovenfor, infektion humant papillomavirus som overføres gennem oralsex, kan også forårsage kræft i tungen.

Gult græskar som MPASI, her er 5 fordele for babyer

, Jakarta - Græskar er en type grøntsag, der trives i Indonesien. Du kan få dette græskar på markedet eller i boder med frugt og grøntsager. Mange kender dog ikke fordelene ved denne ene grøntsag. Udover at det er lækkert at blive forarbejdet til forskellige typer retter, viser det sig, at græskar også er godt til babymad.

Kan du lide at svømme? Pas på 4 farer ved klor for helbredet

, Jakarta – Svømning er faktisk en form for træning, der kan give mange fordele for kroppen. Svømning kan opbygge kropsstyrke, for for at bevæge dig i vandet skal du bruge en masse energi. Derudover kan svømning også træne alle de store muskelgrupper i din krop fra skuldre, ryg, bækken, balder, til fødderne. D

4 ting, der sker, hvis tandsten ikke renses

, Jakarta – Tandsten er et af de tandsundhedsproblemer, der ofte opleves af mange mennesker. Det er ikke overraskende, for faktisk er der stadig mange mennesker, der ikke er opmærksomme på tandhygiejne. Som følge heraf vil bakterier fra madrester, der stadig sidder fast på tænderne, danne plak, som derefter hærder og bliver til tandsten.

Genkend 6 årsager til kronisk ondt i halsen

Jakarta - Har du nogensinde oplevet langvarig ondt i halsen? Det kan være et tegn på kronisk halsbetændelse. Generelt er halsbetændelse en tilstand, når bagsiden af ​​halsen, eller svælget, bliver betændt. Mens akut halsbetændelse normalt forsvinder inden for et par dage, varer kronisk halsbetændelse længere. Ha

Kend tilstande, der kan forårsage lave lymfocytniveauer

“Lymfocytter spiller en vigtig rolle i immunsystemet. Lave niveauer af lymfocytter kan gøre kroppen modtagelig for sygdom. Nogle tilstande, der kan reducere lymfocytniveauer, inkluderer autoimmune lidelser, kræft, brug af lægemidler til operation.", Jakarta – Den menneskelige krop består af røde blodlegemer og hvide blodlegemer. Beg

Disse årsager til slidgigt skal du kende

Jakarta – Slidgigt er den mest almindelige form for gigt, der rammer millioner af mennesker verden over. Dette sker, når den beskyttende brusk, der dæmper enderne af knoglerne, slides af med tiden. Selvom slidgigt kan beskadige ethvert led, påvirker det oftest leddene i hænder, knæ, hofter og rygsøjle. S

Kan dyspepsi helbredes?

, Jakarta - Dyspepsi eller mavesår er en almindelig sygdom hos en person. Dyspepsi er en medicinsk tilstand karakteriseret ved smerter eller ubehag i maven. Dette ubehag får en person til at føle en brændende fornemmelse i solar plexus, føle kvalme og kaste op og ofte bøvse.