Gravide kvinder med blodig afføring, farlig eller ej?

, Jakarta – Besvær med afføring eller forstoppelse er en af ​​de sygdomme, som gravide kvinder ofte klager over. Ikke kun forstoppelse, nogle gange besvær med afføring forårsager afføring, der kommer ud blandet med blod. Nogle gange forårsager det blod, der kommer ud under afføring, panik for gravide kvinder. Selvo

Kan en muldvarp gå væk af sig selv?

, Jakarta – Muldvarpe kan komme og dukke op uden at være klar over det. Kræftagtige modermærker kan dog også pludselig forsvinde. Hvis kræften har spredt sig til andre områder af kroppen, vil den forblive, selv når muldvarpen er væk. Muldvarpe er samlinger af melanocytter, som er celler, der giver pigment til huden. N

Uden værktøj er det 4 atletiske sportsgrene ved de asiatiske lege, der skal prøves

Jakarta – Atletik er en kombination af flere typer sportsgrene bestående af løbe-, kaste-, spring- og gåtal. Dette er en af ​​de mange sportsgrene, der konkurreres i 2018 Asian Games. Læs også: Det lykkes for at blive verdens hurtigste løber, dette er Muhammad Zohris hemmelighed Der er mange typer atletik, der konkurreres i de asiatiske lege 2018, herunder maraton, langdistanceløb, kortdistanceløb, forhindringsbane, kuglestød, hammerkast, længdespring, stangspring, spydkast, trespring, hurtig gang, højdespring, diskoskast og stafet. Atlet

Rækker af fødevarer, der skal undgås efter blindtarmsbetændelseskirurgi

, Jakarta - Blindtarmsbetændelse er den mest almindelige mavesygdom. Behandling kræver akut operation. Efter at en person har gennemgået en blindtarmsoperation, er der visse fødevarer, der bør undgås for at reducere mavesmerter og forbedre fordøjelsen. Efter opvågning eller opvågning fra blindtarmsbetændelse kirurgi, vil lægen tillade patienten at drikke lidt vand, indtil han er helt restitueret fra bedøvelsen.

Hvidløg kan slippe af med hovedlus, her er hvordan

Jakarta - At have lus er ikke kun ubehageligt på grund af kløen, men kan også skabe en brændende fornemmelse i hovedbunden. Det, der skal opleves, er tabet af selvtillid, når man udfører aktiviteter. Faktisk kommer den oplevede kløe ikke fra hovedlus, der bider i hovedbunden.

Træning om morgenen, her er fordelene

, Jakarta – De fleste mennesker vælger generelt at træne om morgenen eller aftenen. Nogle mennesker tror dog, at det bedste tidspunkt at træne faktisk er om morgenen. Udover den kølige luft er kroppen også stadig frisk til at træne. I den medicinske verden er der ingen forskning, der virkelig viser, at morgenmotion er det bedste tidspunkt.

Kend årsagerne til øjenknoglesmerter

, Jakarta – Har du nogensinde følt dine øjenknogler gøre ondt og dunke? Det kan være, at dette ikke bare er træt, men et tegn på, at du har visse øjensygdomme. Ud over at føle øjenknoglesmerter er nogle andre symptomer på øjensygdom brændende fornemmelse, skarpe stikkende fornemmelser i øjenområdet, øjne som at blive presset af en stump genstand og ru genstande.

Need to Know, 3 fordele ved Colostrum til babyer

Jakarta - Efter fødslen vil alle mødre gennemgå processen med at amme deres børn. Dette øjeblik bliver en uforglemmelig ny scene for enhver mor. Modermælk er gavnligt for både mor og baby, men det styrker også båndet mellem mor og nyfødt. Generelt vil brysterne udskille væske, efter at moderen har gennemgået fødslen.

Pas på 7 typer fødevarer, der kan udløse ledsmerter

, Jakarta – Gigt er en generel betegnelse, der inkluderer tilstande, der deler ledsmerter og betændelse. Der er mange typer af arthritis, herunder leddegigt, slidgigt og psoriasisgigt. Typisk behandling involverer betændelse og smertestillende medicin. Selvom der ikke er en enkelt diæt at følge, er det stadig tilrådeligt at inkludere anti-inflammatoriske fødevarer i kosten og begrænse fødevarer, der kan udløse ledsmerter. L

I lighed med pirater er dette funktionen af ​​Thareq Habibies bind for øjnene

, Jakarta - For nylig blev offentligheden chokeret over nyheden om døden af ​​den tredje præsident for Republikken Indonesien, nemlig BJ Habibie. Denne triste nyhed forårsager dyb sorg, fordi han husker de mange bidrag, som BJ Habibie har givet til Indonesien. Hvad der ikke gik ubemærket hen, var udseendet af Thareq Habibie, den yngste søn af BJ Habibie, der bar et plaster over sit højre øje som en pirat. Tha

Feber efter mæslingevaccination, her er forklaringen

Jakarta - I lighed med andre sundhedsprocedurer kan mæslingevaccination også udløse en række komplikationer efter proceduren. En af de virkninger, som næsten alle børn oplever, er feber. Mæslingeimmunisering er administration af en vaccine, der stimulerer immunsystemet til at blive immunt over for mæslinger.

Sådan behandler du en kat, så den ikke får toxoplasmose

Jakarta – Katteklatter har potentiale til at overføre parasitter Toxoplasma gondii , som er en type parasit, der forårsager toxoplasmose. T. gondii-parasitten skader faktisk ikke kroppen, fordi det menneskelige immunsystem kan kontrollere infektionen. Men mennesker med toxoplasmose med et lavt immunsystem eller gravide skal have øjeblikkelig lægehjælp for at forhindre alvorlige komplikationer.

Hvor længe heler bronkitis?

Jakarta - Bronkitis er generelt karakteriseret ved hoste. Ved akutte tilstande kan passende behandling hjælpe med at overvinde tilstanden fuldstændigt. Men ved kroniske tilstande kan der kun tages behandlingstrin for at lindre de symptomer, der opstår. Heletiden for bronkitis vil i sig selv afhænge af den type bronkitis, der opleves.

Gulsot kan skyldes leversygdom?

, Jakarta - Gulsot eller almindeligvis kendt som gulsot ( gulsot) er en tilstand karakteriseret ved gulfarvning af huden, sclera eller det hvide i øjnene og slimhinderne i næse og mund. Denne tilstand opstår som et resultat af en ophobning af bilirubin i blodet og andre kropsvæv.

Det unikke ved disse 7 typer skov- og huskatte

, Jakarta - Har du nogensinde set eller hørt om en hybridkat eller hybrid maling ? En hybridkat er en kombination eller krydsning mellem en huskat (huskat) og en skovkat. Hybride katte er ofte meget intelligente og atletiske. Så vil du gerne vide, hvilke hybridkatte du kan finde i naturen?

For tidlig sædafgang gør mænd svære at få børn?

, Jakarta - Et af de seksuelle problemer, der ofte rammer mænd, er for tidlig sædafgang. Generelt er for tidlig sædafgang et udtryk, der bruges til at beskrive en tilstand, hvor en mand ejakulerer for hurtigt. Med andre ord, under sex frigiver mænd sæd for hurtigt eller endda før penetrering sker.

Disse er de skjulte fordele ved guavablade

, Jakarta - En af de frugter, der er kendt for at være rig på fordele, er guava. Den søde smag gør denne frugt velegnet til forarbejdning til frisk tørstslukkende juice. Men ikke kun guava frugt, der har fordele, guava blade er også almindeligt kendt for at have forskellige egenskaber til at helbrede sygdomme og behandle sundhed.