Mellem brun og sort ris, hvad er godt for diabetes?

Hej c, Jakarta - Når du bliver diagnosticeret med diabetes, betyder det, at du skal være ekstra opmærksom på fødevarer, der forårsager diabetes, som du måske ikke er klar over, forværrer symptomerne. Du bør begynde at være opmærksom på, hvad du spiser hver dag for at sikre, at dit blodsukker ikke stiger til usunde niveauer.

Er lungebetændelsesvaccinen effektiv til at forebygge Corona?

, Jakarta - Der er stadig ingen bekræftelse vedrørende corona-vaccinen. Indtil nu konkurrerer en række lande stadig om at producere vacciner og gennemføre forsøg. På den anden side er bølgen af ​​corona-virusangreb i stigende grad ustoppelig. Som et resultat spekulerer mange mennesker på, om der ikke er nogen anden type vaccine, der kan forhindre denne virus? Hva

Myte eller fakta, sæd kan hjælpe med at slippe af med acne

, Jakarta – At have ren ansigtshud uden acne er drømmen for de fleste. Årsagen er, at udseendet af acne på huden ikke kun forårsager smerter på grund af betændelse, men kan forstyrre udseendet og reducere selvtilliden. Af denne grund er mange mennesker villige til at gøre og prøve forskellige måder at slippe af med acne. H

Mere farlig end morfin, dette er effekten af ​​Kratom-blade

, Jakarta - Siden oldtiden har Indonesien været kendt som en producent af krydderier og forskellige andre dyrkede planter, der har høj økonomisk værdi. Ikke nok med det, disse typiske indonesiske urteplanter har ret høje sundhedsmæssige fordele, lige fra helbredelse af sygdomme, forebyggelse af kræft og opretholdelse af ens sundhed.

Bivirkninger af forbrug af antibiotika i lang tid

, Jakarta – Når du går på hospitalet for at tjekke din helbredstilstand, ordinerer læger ofte antibiotika. Normalt gives antibiotika, hvis man får en sygdom på grund af en bakteriel infektion. En række tilstande forårsaget af bakterier, for eksempel forkølelse, diarré, lungebetændelse og andre.

Ved, hvordan influenzavirus overføres

Jakarta - Influenza, også kendt som influenza, er en smitsom luftvejssygdom forårsaget af en virusinfektion. Denne tilstand forårsager mild til alvorlig sygdom og kan endda føre til døden. Nogle mennesker, især ældre, små børn og dem med visse medicinske tilstande er i risiko for at udvikle influenza og dens alvorlige komplikationer.

Dette er et tegn på, at nogen har en obsessiv kærlighedsforstyrrelse

Jakarta - Har du nogensinde hørt om obsessiv kærlighedsforstyrrelse? Som navnet antyder, obsessiv kærlighedsforstyrrelse, eller obsessiv kærlighedsforstyrrelse , opstår, når en person er besat af en elsket. Den pågældende besættelse får ham til at føle behovet for at beskytte sin elskede obsessivt, endda have en tendens til at kontrollere.

Er der frugter at undgå, når du er på diæt?

Jakarta - Når man er på diæt, vil de fleste metoder foreslå at øge forbruget af frugt, grøntsager, fuldkorn og en række andre sunde fødevarer. Frugter indeholder mange næringsstoffer, der er gode for kroppen. Så er der en frugt, der bør undgås, når du er på diæt?

Gigtramte bør ikke spise disse 5 fødevarer

, Jakarta - Ifølge sundhedsdata udgivet af Arthritis Foundation, er det oplyst, at kosten i høj grad kan påvirke tilstanden af ​​ledbetændelse på grund af gigt. Derfor rådes folk med gigt kraftigt til at spise frugt, grøntsager, fuldkorn og behandle fødevarer med olivenolie. Sa

Er det rigtigt, at koronar hjertesygdom er uhelbredelig?

, Jakarta - Hjertet er et af de vigtigste organer i den menneskelige krop. Hvis hjertet har problemer, kan de forstyrrelser, der opstår, være milde og forårsage død. En af de sygdomme i hjertet, der kan være dødelig, er koronar hjertesygdom. Koronar hjertesygdom opstår, når arterierne i kranspulsårerne bliver smalle.

Den rigtige alder for drenge til omskæring

, Jakarta - Der er mindst to grunde til, at drenge skal omskæres. Først selvfølgelig af religiøse eller kulturelle årsager. For eksempel er omskæring en forpligtelse, som skal udføres af muslimer (mænd). For det andet af medicinske årsager, nemlig at forebygge forskellige sygdomme, der kan angribe kønsorganerne.

Enkle måder at krympe maven på, inden du går i seng

, Jakarta – Ifølge resultaterne af forskning udført af Salk Instituttet, Jo længere du bliver oppe, jo flere kalorier indtager du. Maveomkreds er tæt forbundet med kvalitetssøvn.Det samme forskningsinstitut fandt ud af, at de, der havde kvalitetssøvn, tabte omkring 3,5 procent af deres kropsvægt. J

Det er calciumrige fødevarer, som skal indtages

Jakarta – En nem måde at imødekomme kroppens daglige ernæringsindtag er at spise sund mad. For eksempel calcium, et vigtigt mineral, der hjælper med at styrke kroppens knogler for at forhindre osteoporose. Ikke nok med det, calcium er godt for tand- og hjertesundhed, blodcirkulation og nerve- og muskelfunktion.

Dette er årsagen til et feberløst udslæt hos børn

Jakarta - Børns hud er meget følsom, så de er meget modtagelige for udslæt. Denne sygdom kan forekomme ledsaget af feber, men nogle vises uden feber. Et feberløst udslæt hos børn er normalt ufarligt, da det vil blive bedre af sig selv med tiden. Så hvad er årsagerne til udslæt uden feber hos børn?

Hvilken alder skal babyer have BCG-vaccination?

, Jakarta – BCG-immunisering er en af ​​de obligatoriske vaccinationer til spædbørn. Denne immunisering er vigtig, fordi den er nyttig til at beskytte din lille mod tuberkulose (TB), en sygdom, der angriber lungerne. Kom nu, find ud af, hvornår det er det rigtige tidspunkt at give BCG-immunisering til babyer nedenfor. BCG