Slip af med kropslugt med disse 3 naturlige ingredienser

, Jakarta - Kropslugt er en af ​​de plager, der kan sænke en persons selvtillid. Når du skal se selvsikker ud, får den ubehagelige lugt, der kommer ud af din krop, folk omkring dig til at bevæge sig væk og får dig til at falde mentalt. Alligevel er der mange måder, man kan gøre for at slippe af med kropslugt, og nogle metoder bruger kun naturlige ingredienser. For

Kend de 4 stadier af non-Hodgkins lymfom

, Jakarta – Navnet er måske ukendt, men non-Hodgkins lymfom er en form for kræft, der kan være farlig, hvis den ikke behandles. Denne kræftsygdom udvikler sig i grupper af lymfesystemet eller lymfe, nemlig kar og kirtler, der er spredt over hele kroppen. Ved behandling af det skal læger udføre en række undersøgelser for at diagnosticere og finde ud af kræftstadiet.

9 måder at håndtere interstitiel lungesygdom på efter type

, Jakarta - Bortset fra lungebetændelse, lungeabsces, bronkitis og emfysem er der også interstitielle lungesygdomme, der kan angribe dette organ. Interstitiel lungesygdom er en gruppe af sygdomme karakteriseret ved dannelse af arvæv eller fibrose. Denne dannelse kan forekomme progressivt i lungevævet, der omgiver alveolerne.

Dette får katte til at få nyresygdom

"Sygdom eller nyresygdom hos katte bør ikke undervurderes. Hvis denne tilstand ikke behandles, kan den føre til dødelig eller endda død. Årsagerne til nyresygdom hos katte selv er ret forskellige, lige fra infektion til blodtab." Jakarta - Nyresygdom hos katte er en meget farlig sygdom og kan være dødelig, hvis den ikke behandles med det samme.

AstraZeneca-vaccinen er sikker. Kend disse vilkår

Jakarta - COVID-19-vaccinationsprocessen i Indonesien fortsætter. I øjeblikket kan DKI Jakarta-beboere på 18 år og derover modtage vaccinen. Implementeringen af ​​vaccination vil blive udført i forskellige centre ved hjælp af AstraZeneca-vaccinen.Selvom det blev diskuteret for noget tid siden, er AstraZeneca-vaccinen nu erklæret sikker. Der

Her er 7 måder at overvinde libidoforstyrrelser hos mænd

, Jakarta - Libido eller sexlyst, varierer naturligvis i hver mand. At have en lav sexlyst er ikke altid et problem, det er bare, at en person ikke rigtig nyder sexlysten, der burde være behagelig på grund af libido. Hvis du ønsker at øge din libido, så samlejet føles maksimalt, er der flere måder, du kan gøre det på.

Bedste behandling for hjerteanfald

, Jakarta - heart.org definerer, at et hjerteanfald opstår, når en blokering i en eller flere kranspulsårer, hvorved blodtilførslen til hjertet reduceres eller stoppes, og dele af hjertemusklen fratages ilt.Hjertet er et af de vigtigste organer i kroppen. Dette organ på størrelse med en knytnæve fungerer til at pumpe og distribuere iltet blod i hele kroppen.

Foster- og mors udvikling i løbet af 2 måneder gravid

Jakarta – Graviditet er det mest ventede øjeblik for mødre, især hvis det er den første graviditet. Moderen vil helt sikkert opleve forskellige forandringer i kroppen, såsom hyppig kvalme, øget appetit, træthed, trang , og meget mere. Mødre vil naturligvis opretholde graviditeten på forskellige måder.

Ved, hvordan du overfører fnat, som du skal passe på

, Jakarta - Det er bedre at holde sig selv og miljøet rent for at undgå skørbug. Fnat eller fnat er en hudlidelse forårsaget af en ophobning af mider Sarcoptes scabiei på den ydre hud. Mider, der samler sig, kan lægge æg og leve i den ydre hud på mennesker. Dette får huden på personer med fnat til at se irriteret og rød ud.

Altid tilbagevendende, sår så sygdom svær at hele?

, Jakarta - Når du hører om mavesår, vil du straks henvise til smerter i maven og solar plexus området. Disse ubehagelige følelser kan omfatte smerte, oppustethed, kvalme eller opkastning. Maa g er ikke en sygdomsdiagnose, men et symptom. For at behandle denne tilstand skal lægerne kende hovedårsagen til ulcussymptomer.

Hård hud forårsager ømme fødder, her er forklaringen

Jakarta - Hård hud er hårde og fortykkede hudsygdomme. Hård hud kan forekomme overalt på kroppen, men de er mest almindelige på fødderne og forårsager smerter. Udseendet af hård hud er normalt større end majsstørrelsen og gullig i farven. Hård hud er normalt mindre følsomme over for berøring og forårsager ikke smerte.

Disse 8 risici kan udløse næseblod

, Jakarta – Næseblod er en meget almindelig sundhedstilstand. I Amerika vil 1 ud af 7 mennesker opleve en næseblod i deres liv. Gå ikke i panik, hvis du har en næseblod, for blødning fra næsen er normalt ikke en alvorlig tilstand. Alligevel kan næseblod stadig forstyrre komforten for den syge på farten. D

Pas på buet rygsøjle eller skoliose

Jakarta - Der er mange sygdomme, der angriber rygsøjlen, hvoraf den ene er skoliose, en tilstand, hvor rygsøjlen krummer sidelæns unormalt. Faktisk er skoliose mere almindelig hos børn i alderen 10 til 15 år, eller som er på vej ind i puberteten. Selvom forholdet mellem drenge og piger, der oplever denne sundhedssygdom, er det samme, er piger mere modtagelige for at opleve en risiko for forværrede symptomer, så seriøs behandling er nødvendig.

Spaltelampeprocedure til trakomdetektion

, Jakarta – Trakom er en øjensygdom forårsaget af en bakteriel infektion Chlamydia trachomatis . Udover at observere symptomerne, kan trakom også diagnosticeres ved undersøgelse ved hjælp af spaltelampe . I første omgang forårsager trakom symptomer på mild kløe og irritation af øjne og øjenlåg. D

8 måneders babyudvikling

, Jakarta – At observere en babys vækst og udvikling er en gave. Hvordan børn lærer at sidde, kravle, gå, tale, smile for at grine, er en perfekt præstation i deres udvikling. Hvad sker der, når et barn er 8 måneder gammelt? I denne alder begynder børn at lære at fokusere. I

Det er de typer arytmier, du har brug for at kende

, Jakarta – Arytmi er en tilstand, der beskriver en uregelmæssig hjerterytme, enten for hurtig, for langsom eller for tidlig, punktet er en uregelmæssig hjerterytme eller rytme. Arytmier opstår, når de elektriske signaler til hjertet, der koordinerer hjerteslag, ikke fungerer korrekt, hvilket får hjertebanken til at blive uregelmæssig.