Hvad er den normale værdi af fastende blodsukkerniveauer?

, Jakarta – Der er mange ændringer, der kan ske med din krop, når du faster. En af dem er ændringer i blodsukkerniveauet. Faste kan reducere sukkerniveauet i din krop. Det skyldes, at din krop ikke får sukkerindtag i et dusin timer. Derfor anbefales det, at du bryder din faste med søde fødevarer eller drikkevarer for at få dit blodsukker op igen.

Angrebet af en pilonidal cyste er disse symptomer, der vises

, Jakarta - At tale om cyster handler ikke kun om brystcyster eller ovariecyster. Har du nogensinde hørt om pilonidal cyste eller pilonidal cyste? En pilonidal cyste er en hudklump, der vises nær halebenet. Netop i toppen af ​​spaltebalderne. Disse pilonidale cyster indeholder fragmenter af hårsække og hud. De

4 tegn på et svagt hjerte, der ofte ignoreres

, Jakarta – At have et sundt hjerte er bestemt alles håb. Der gøres også flere måder for at opretholde hjertesundheden, såsom at træne regelmæssigt og vedtage en sund kost. Imidlertid kan hjertesygdom i sig selv opstå ikke kun på grund af livsstilsforhold, men også genetiske forhold eller arvelige problemer. L

Svært KAPITEL? Indtag straks disse 5 fødevarer

, Jakarta – En måde at undgå forstoppelse på, også kendt som forstoppelse, er at spise fødevarer med højt fiberindhold. Der er mange typer fødevarer, der er høje i dette næringsstof, såsom frugt, grøntsager, fuldkorn og nødder. Desværre er bevidstheden om at indtage disse fødevarer stadig relativt lav.

Vær opmærksom, disse er 8 symptomer på diabetes mellitus

Jakarta – Alt, hvad der er overdrevet i kroppen, er aldrig godt for kroppen. Overskydende niveauer af salt i blodet på grund af for ofte indtagelse af salt mad kan få dig til at opleve forhøjet kolesterol og blodtryk. Indtagelse af krydret mad og overdreven koffein er heller ikke godt for mavesyren. L

5 sunde snacks, der skal indtages under graviditeten

, Jakarta - Gennemfører mødre og fædre i øjeblikket et graviditetsprogram for at få børn? Af de mange forberedelser til graviditet, der kan gøres, er forberedelse til den kommende fars og mors helbred noget, der skal prioriteres. Kort sagt, både mødre og fædre skal vedtage en sund livsstil for at understøtte graviditetsprogrammets succes.

5 måder at overvinde leukorrhoea under graviditet

, Jakarta – Vaginalt udflåd er en normal ting, der opleves af næsten alle kvinder, især gravide. Selv under graviditeten vil skedeflåd forekomme oftere på grund af hormonelle ændringer i moderens krop. Selvom det ikke er farligt, vil vaginalt udflåd få moderen til at føle sig mindre godt tilpas, når de laver aktiviteter.

Lær disse 4 typer mavesygdomme at kende

Jakarta - Som en del af fordøjelsessystemet er mavens funktion absolut meget vigtig. Næringsstoffer fra den mad og drikke, du indtager, kommer ind i dette organ, gennemgår en forarbejdningsproces og opbevares derefter midlertidigt, før de distribueres til alle dele af kroppen. Maven er et af fordøjelsesorganerne, der har en form, der ligner bogstavet J.

Hvordan fjerner jeg IUD KB?

, Jakarta – Der er mange måder, man kan gøre for at forhindre graviditet. En der kan bruges er at bruge en spiral KB eller IUD KB. På KB Intrauterin enhed (IUD), som er et præventionsmiddel, der sættes ind i livmoderen, så der ikke sker befrugtning. Alligevel spørger mange mennesker om, hvordan man installerer og fjerner det. I

Lordose, hvilken knoglelidelse er det?

Jakarta - Normalt er rygsøjlen let buet ved nakke, øvre ryg og lænd eller talje. Men hos mennesker med lordose krummer lændehvirvelsøjlen for meget fremad. Denne knoglelidelse er kendt som svaj tilbage . Denne overdrevne krumning får lænden til at se mere frem, og maveområdet rager også fremad.

Blodtyperne hos børn og fædre er ikke altid de samme, det er en kendsgerning

, Jakarta – At kende typen af ​​blodtype er vigtigt for dig selv eller andre. Dette skyldes, at hvert individ har en forskellig type blodgruppe fra hinanden. Der er flere typer blodtyper, der skal kendes, nemlig blodtyperne A, B, AB og O. Læs også: Her er hvad du behøver at vide om blodtype Hos børn følger den blodtype, der ejes, ikke nødvendigvis faderen. Dette

Astigmatisme eller cylindriske øjne kan ikke heles?

, Jakarta - Som en af ​​de fem menneskelige sanser er øjet en vigtig del, der hjælper dig med at udføre mange aktiviteter. Hvis øjnene ikke fungerer korrekt, vil dette påvirke aktiviteten og også produktiviteten. Udover nærsynethed og langsynethed, som folk normalt lider af, kan cylinderøjne eller i medicinske termer kaldet astigmatisme også optræde sammen med de to typer kortsynethed. Ast

Fare, dette er resultatet, hvis du drikker sodavand hver dag

, Jakarta - Sodavand er lavet af almindeligt vand gennem en kulsyreproces eller processen med at blande kuldioxid med højt tryk. Sodavand indeholder normalt også kulsyreholdigt vand og kunstige sødestoffer. Sodavand indeholder normalt farvestoffer, konserveringsmidler, koffein, natrium og andre tilsætningsstoffer.

Kronisk hypothyroidisme, er det farligt for syge?

, Jakarta - Føler du dig ofte let træt og samtidig bliver det svært at koncentrere dig? Der er mange distraktioner, der kan forårsage dette. En af dem er hypothyroidisme, som er en sygdom, der får kroppen til at mangle skjoldbruskkirtelhormon. Dette hormon produceres af skjoldbruskkirtlen, en del af kroppen, der er formet som en sommerfugl på halsen.

Her er hvad du behøver at vide om Sphinx Cat

Jakarta - Siden den først dukkede op i 1960'erne som et resultat af en genetisk mutation, er katteelskere ifølge Cat Fanciers' Association blevet forelsket i den yndige, hårløse kat kendt som Sphinx-katten.Denne kat er kendt for at have en legende personlighed og et yndigt udseende.

Pletter under graviditet, farlige eller normale?

Jakarta - Nogle gange misforstås pletter under tidlig graviditet ofte som menstruationsblod, hvilket får gravide kvinder til at føle sig paniske. Faktisk er pletter under graviditeten normale, og 20 procent af gravide kvinder vil opleve det i en alder af de første 12 uger. Blodet der kommer ud er lidt, men farven kan variere, lige fra pink, mørkerød til brun.

Den rigtige sovestilling for mennesker med svimmelhed

Jakarta - Vertigo er mere udsat for at opstå i en alder af 40 år og derover. Det betyder dog ikke, at yngre mennesker er sikre fra disse sundhedsproblemer. Vertigo er karakteriseret ved en snurrende hovedpine, hvilket får en person til at miste balancen og være tilbøjelig til at falde.

Både søvnforstyrrelser, dette er forskelligt fra søvnløshed og parasomni

Jakarta - Søvnløshed og parasomni er to typer søvnforstyrrelser, der ofte betragtes som de samme. Faktisk er de to forskellige typer sygdom. Hvad er forskellen? Lær forskellen mellem søvnløshed og parasomni her. Søvnløshed, en sygdom, der gør det svært at sove Søvnløshed er en søvnforstyrrelse, der holder den ramte vågen til de tidlige morgentimer eller slet ikke sover.