5 typer sport du kan dyrke hjemme med børn

, Jakarta - For børn betyder sport at lege og være fysisk aktiv. Sport for børn skal være lige så sjovt som at lege. At træne med børn er en fantastisk måde at holde børn sunde og raske på, i det mindste ved at bruge 45 minutter. For at invitere børn til at dyrke motion derhjemme, skal du vælge sportsgrene, der er nemme for børn.

Genkend symptomerne på Osteogenesis Imperfecta

, Jakarta - Osteogenesis imperfecta er en genetisk lidelse, der påvirker en persons knogler. Denne sygdom kan få knoglerne til at blive meget svage og brække med lidt eller ingen traume. Osteogenesis imperfecta er også kendt som knogleskørhed. Mennesker med denne lidelse har også muskelsvaghed og knogleabnormiteter.

Disse er tegnene på, at kroppen oplever diabetisk ketoacidose

, Jakarta - Diabetisk ketoacidose er en alvorlig komplikation af diabetes, der opstår, når din krop producerer høje niveauer af blodsyrer kaldet ketoner. Denne tilstand udvikler sig, når din krop ikke kan producere nok insulin. Insulin spiller normalt en vigtig rolle i at hjælpe sukker (glukose), den vigtigste energikilde for muskler og andet væv, med at trænge ind i dine celler.

Dette er forskellen mellem fordelene ved rød ingefær og hvid ingefær

, Jakarta - Ingefær er en plante med bladrige stængler og gulgrønne blomster. Denne plante vokser i tropiske lande i Asien, såsom Kina, Japan og Indien. Men nu kan ingefær også dyrkes i dele af Sydamerika, Afrika og Mellemøsten og bruges som medicin og mad. Ingefær bruges almindeligvis som et naturligt middel mod maveproblemer, herunder køresyge, morgenkvalme, kolik, mavebesvær, diarré, irritabel tyktarm og forskellige former for kvalme.

Genkend tegnene på hjernetåge hos mennesker med COVID-19

"Antallet af positive tilfælde af COVID-19 i Indonesien er steget igen. Nye virusvarianter dukker op med mere komplekse symptomer. Nu er der fundet symptomer på hjernetåge hos mennesker med COVID-19"Jakarta – Åndenød, hoste, feber og tab af evnen til at føle lugt eller anosmi er typiske symptomer på COVID-19. N

Undgå smerter, her er 7 nemme måder at forhindre tilbagefald af sår på

, Jakarta - Det kan siges, at sår er en sygdom hos "en million mennesker", der ofte forstyrrer den syges aktiviteter. Denne mavesygdom får maven til at føles snoet, så dem, der har at gøre med sår, skal være forberedt på at krybe af smerte. Alligevel er der stadig mange mennesker, der spekulerer på, hvordan man kan forhindre tilbagefald af mavesår?

Erkend forskellen mellem dyspepsi og GERD

Jakarta - Dyspepsi og GERD betragtes ofte som den samme sygdom, fordi de forårsager ubehag eller smerter i brystet. Smerten i sig selv opstår ved indtagelse af visse fødevarer eller drikkevarer. Den første forskel mellem de to ligger i definitionen af ​​sygdommen. Dyspepsi er en samling af symptomer, der forårsager ubehag i den øvre del af maven eller brystet efter indtagelse af visse fødevarer eller drikkevarer. GE

Her er 6 ting, der indikerer en falsk graviditet

, Jakarta – Graviditet er nyheder, der kan få ægtepar til at føle sig lykkelige, især for par, der har ventet på et barn i lang tid. Når en kvinde er gravid, vil der være fosterudvikling i hendes fødsel i cirka 9 måneder. Men vidste du, at der er en medicinsk tilstand kaldet falsk graviditet.

Naturlige midler til at lindre Herpes Simplex Type-2

Jakarta - Herpesinfektion opstår normalt i en del af kroppen, nemlig kønsområdet eller mundområdet. Når det opstår i munden, er herpes forårsaget af herpes simplex virus type-1, mens herpes, der opstår i kønsområdet, er forårsaget af herpes simplex virus type-2, som så ofte er kendt som genital herpes.

Ikke kun hunde, disse 2 dyr kan overføre rabies

, Jakarta – Rabies er bedre kendt af den brede offentlighed som en hundegal sygdom. Det skyldes, at hunde, de dyr, der oftest overfører sygdommen, kan udvise "gal hund"-adfærd, når de er inficeret med rabies. Det viser sig dog, at det ikke kun er hunde, der er mange andre dyr, der også kan overføre rabies.

5 ting at være opmærksom på for Six Pack mavemuskler

"Det er ikke kun motion, for at få six pack abs, skal du genkende den rigtige type træning. Derudover skal du ikke glemme at øge forbruget af sunde fødevarer, der indeholder protein og fibre. Der er forskellige typer mad, der kan indtages, lige fra kyllingebryst, magert kød, fisk, grøntsager og også frugt.

Fødselsdepression og Baby Blues, hvad er værst?

, Jakarta - Efter fødslen vil de fleste mødre (især nybagte mødre) opleve forskellige mentale uroligheder. Fødselsdepression og Baby blues er 2 tilstande, der ofte opstår. Symptomerne ligner hinanden, men hvilken er den mest alvorlige af de to? Svaret fødselsdepression .

6 måder at håndtere superaktive børn på

, Jakarta – Din lille er meget aktiv og kan ikke sidde stille? Det er normalt, frue. Normalt vil børn blive meget aktive, når de er 2-3 år. Ikke få mødre er overvældede, fordi deres børn løber her og der og ikke kan sidde stille.Mødre behøver ikke at bekymre sig om adfærden hos børn, der pludselig bliver meget aktive, fordi denne tilstand normalt opstår hos børn i alderen 2-3 år. L

6 typer hudsygdomme, som hunde er sårbare over for at angribe

, Jakarta - Hudproblemer kan gøre hunde utilpas. Normalt kan hudsygdomme forekomme i varme årstider eller vejr, hvor allergier er mere modtagelige og indikerer visse udiagnosticerede helbredstilstande. Hunde kan udvikle milde til svære hudsygdomme og kræver normalt særlig behandling for at behandle dem, før de bliver værre.