Er det rigtigt, at koronar hjertesygdom er uhelbredelig?

, Jakarta - Hjertet er et af de vigtigste organer i den menneskelige krop. Hvis hjertet har problemer, kan de forstyrrelser, der opstår, være milde og forårsage død. En af de sygdomme i hjertet, der kan være dødelig, er koronar hjertesygdom. Koronar hjertesygdom opstår, når arterierne i kranspulsårerne bliver smalle.

Den rigtige alder for drenge til omskæring

, Jakarta - Der er mindst to grunde til, at drenge skal omskæres. Først selvfølgelig af religiøse eller kulturelle årsager. For eksempel er omskæring en forpligtelse, som skal udføres af muslimer (mænd). For det andet af medicinske årsager, nemlig at forebygge forskellige sygdomme, der kan angribe kønsorganerne.

Enkle måder at krympe maven på, inden du går i seng

, Jakarta – Ifølge resultaterne af forskning udført af Salk Instituttet, Jo længere du bliver oppe, jo flere kalorier indtager du. Maveomkreds er tæt forbundet med kvalitetssøvn.Det samme forskningsinstitut fandt ud af, at de, der havde kvalitetssøvn, tabte omkring 3,5 procent af deres kropsvægt. J

Det er calciumrige fødevarer, som skal indtages

Jakarta – En nem måde at imødekomme kroppens daglige ernæringsindtag er at spise sund mad. For eksempel calcium, et vigtigt mineral, der hjælper med at styrke kroppens knogler for at forhindre osteoporose. Ikke nok med det, calcium er godt for tand- og hjertesundhed, blodcirkulation og nerve- og muskelfunktion.

Dette er årsagen til et feberløst udslæt hos børn

Jakarta - Børns hud er meget følsom, så de er meget modtagelige for udslæt. Denne sygdom kan forekomme ledsaget af feber, men nogle vises uden feber. Et feberløst udslæt hos børn er normalt ufarligt, da det vil blive bedre af sig selv med tiden. Så hvad er årsagerne til udslæt uden feber hos børn?

Hvilken alder skal babyer have BCG-vaccination?

, Jakarta – BCG-immunisering er en af ​​de obligatoriske vaccinationer til spædbørn. Denne immunisering er vigtig, fordi den er nyttig til at beskytte din lille mod tuberkulose (TB), en sygdom, der angriber lungerne. Kom nu, find ud af, hvornår det er det rigtige tidspunkt at give BCG-immunisering til babyer nedenfor. BCG

Vigtige stadier af babyvækst i det første år

, Jakarta - Fødslen af ​​en baby er et lykkeligt øjeblik for enhver forælder. Barnets far og mor ønsker naturligvis også, at deres barns vækst og udvikling kører optimalt. Derfor er det vigtigt for forældre at være opmærksomme på barnets vækst, især i det første leveår. De

Fakta om papegøjer, der har smukke former

, Jakarta - Papegøjen er den mest populære fugl i verden. Denne fugl med en smuk fjerfarve har en yndig og intelligent personlighed. Papegøjer er mere end bare smukke fugle. Der er mange unikke fakta om papegøjer, som er interessante at vide. Papegøjer har 360 forskellige arter.

Dyrt, disse er fordelene ved abalone for sundheden

, Jakarta – Har du nogensinde smagt havører eller bedre kendt som abaloneskaller? Denne fisk og skaldyr er virkelig en luksusmad, fordi prisen er ret dyr. En portion abaloneretter har en prisklasse fra 200 tusind til 600 tusind rupiah. I modsætning til andre skaldyr kan abalone kun findes i de dybe havdybder. D

Sjældent indset, pas på disse 6 hovedfaktorer ved HIV-transmission

Jakarta - Gæt hvor mange mennesker der lever med HIV (Human Immunodeficiency Virus) globalt? Ifølge WHO's optegnelser måtte mindst 37,9 millioner mennesker håndtere hiv i 2018. Eksperter forudser, at antallet vil fortsætte med at stige indtil nu. HIV i sig selv er en virus, der skader immunsystemet ved at inficere og ødelægge CD4-celler (en type hvide blodlegemer).

6 typer af tandinfektioner og deres konsekvenser, du skal kende

Jakarta – Hvis den ikke behandles, kan tandinfektioner sprede sig, forårsage ubehag og forstyrre daglige aktiviteter. Derfor skal du bevare sunde tænder og mund for at undgå tandinfektioner. (Læs også: Årsager til dårlig ånde, som du skal vide, og hvordan du håndterer det )Typer af tandinfektioner Der er mange typer af tandinfektioner, der kan forekomme. H

Hvordan genkender man tegnene på en syg Betta-fisk?

“Betta fisk er et af yndlingskæledyrene, fordi de har attraktive farver, lette at passe og stærk holdbarhed. Selvom det anses for at have god udholdenhed, kan bettafisk blive syge, du ved. Så hvad er de forhold, der indikerer, at en betta fisk er syg?"Jakarta - Betta fisk kan opleve sundhedsproblemer i form af parasitære, bakterielle eller svampeinfektioner. I

At kende rollen som børn og unge kliniske psykologer

, Jakarta - Klinisk psykolog for børn og unge er et af de vigtigste erhverv. En klinisk børne- og ungdomspsykolog er specialiseret i at forebygge, diagnosticere og behandle psykiske problemer og psykiske og adfærdsmæssige helbredsforstyrrelser hos børn og unge. Mere almindeligt kendt som børnepsykologer udfører de mentale sundhedsevalueringer og bruger samtaleterapi og andre teknikker til at hjælpe unge mennesker med at klare psykiske problemer og følelsesmæssige udfordringer, de oplever.

Dette er 3 typer kolesterol, du skal være opmærksom på

Jakarta – Dybest set har kroppen brug for kolesterol for at producere hormoner, hjælpe med at fordøje mad og meget mere. Men hvis niveauerne er for høje i kroppen, kan kolesterol forårsage forskellige sundhedsproblemer. Der er dog tre typer kolesterol, man skal være opmærksom på.

Tag det ikke let, forstuvninger kan være dødelige

, Jakarta - Forstuvninger eller forstuvninger er det mest almindelige. Denne tilstand kan ske for alle, såsom sportsatleter eller endda kontoransatte, der ofte bruger høje hæle. Det er dog en god idé ikke at undervurdere denne sygdom, fordi virkningerne af forstuvninger er farligere, hvis de fortsætter med at forekomme.

Er livmoderfibromer en farlig tilstand?

Jakarta - Der er forskellige helbredsproblemer hos kvinder, hvoraf den ene er livmodermyom, som også er kendt som livmoderfibromer. Enkelt sagt, uterine fibromer er tilstande, når fibromer vises på livmoderen. Nej, det er egentlig ikke en sygdom, der har noget med livmoderkræft at gøre.