2D, 3D og 4D ultralyd, hvad er forskellen?

Jakarta - Mødre, der er gravide, vil helt sikkert gerne vide udviklingen af ​​fosteret fra tid til anden. Ultralyd (USG) er en type undersøgelse, der skal udføres for at overvåge tilstanden af ​​den lille i livmoderen. Denne undersøgelsesteknik bruger højfrekvente lydbølger til at vise billeder eller billeder af kroppens indre. Læ

Dette er en forklaring på begrebet våde lunger

, Jakarta - Du kender måske udtrykket våde lunger. Nogle myter siger, at denne tilstand kan opleves, hvis nogen ikke kan lide at bære en jakke, når de kører på motorcykel om natten, eller vanen med at sove på gulvet. Men er dette sandt? Hvad menes egentlig med våde lunger?

Her er 6 måder at overvinde forkølelse hos babyer

"Forkølelse er en almindelig klage, som kan opleves af alle, inklusive babyer. Forkølelse kan faktisk hele af sig selv. Moderen ville dog være mere bekymret, hvis denne tilstand skete med den Lille. Der er nogle enkle behandlinger, som mødre kan gøre for at håndtere forkølelse hos babyer.

6 fordele ved Moringa-blade for sundheden

"Moringa-blade er meget brugt til at hjælpe med at øge mælkeproduktionen hos ammende mødre. Denne urteplante viser sig dog også at være god til at støtte kroppens sundhed. Start med at opretholde blodtrykket for at hjælpe med at forebygge kræft. Lær fordelene ved andre Moringa-blade at kende i den følgende anmeldelse.

Hvor ofte kan gravide have sex?

"At have sex øger bestemt harmonien i husstanden. Men når moderen er gravid, opstår der bekymringer om at have sex med en partner. Så hvor ofte kan gravide kvinder have sex?” , Jakarta – Graviditet er faktisk ikke en hindring for gravide kvinder at have sex med en partner. Int

Effektive tips til at overvinde kvalme under graviditet

, Jakarta - Kvalme og opkastning under graviditet er en almindelig tilstand. Denne tilstand kan opstå på ethvert tidspunkt af dagen og omtales ofte som morgen kvalme . At overvinde kvalme under graviditeten er faktisk ikke svært, og denne metode anbefales stærkt, så symptomerne ikke bliver værre.

Disse er tegnene på, at du har for meget blodsukker

Jakarta – Undervurder ikke høje blodsukkerniveauer, fordi denne tilstand er hovedårsagen til diabetes. Hvis den får lov til at trække på, kan denne medicinske tilstand forårsage skade på nerver, blodkar og kan endda være livstruende. Så hvad er størrelsen af ​​normale blodsukkerniveauer? Tjek

7 bivirkninger af præventionsinjektioner og deres håndtering

Jakarta - Ændringer i menstruationscyklussen, vægtøgning, nedsat sexlyst, ændringer humør Pludselig opstået, såvel som acneudbrud er nogle af bivirkningerne ved præventionsindsprøjtninger. Faktisk er dette en normal situation. Tilstande at bekymre sig om er, når du oplever unormale ændringer, såsom forværring af depression, nedsat seksuel evne, knoglesmerter, vaginal blødning, kvalme og opkastning.

Genkend 7 lidelser i det menneskelige fordøjelsessystem

Jakarta - Det menneskelige fordøjelsessystem er ret komplekst og involverer mange vigtige organer. Lidelser i fordøjelsessystemet der er mange typer, kan ske for alle, og alle af dem kan forårsage ubehag. At vide, hvad der er de almindelige lidelser i fordøjelsessystemet, kan hjælpe med at identificere tilstanden lettere.

6 årsager til ryghovedpine

, Jakarta – Alle er enige om, at det at have hovedpine får dig til at føle dig utilpas. Ikke sjældent kan en hovedpine, der mærkes, forårsage forstyrrelse af daglige aktiviteter.Hovedpine er en sundhedssygdom, der kan opleves af alle. En person, der har hovedpine, føler generelt hovedpine i visse dele af hele hovedet, hvoraf den ene er baghovedet.L&

Feber hos børn går op og ned, hvad skal forældre gøre?

Jakarta - Feber opstår, når et barns kropstemperatur når 38 grader Celsius eller mere. Feber stiger og falder normalt på en svingende måde. Det kan dukke op i dag og aftage næste dag, eller det kan svinge i løbet af dagen. Som forælder er du bestemt bekymret, hvis dit barn har feber, der går op og ned.

7 effektive måder at overvinde hævede lymfeknuder på

, Jakarta - Vil du vide, hvor vigtig lymfeknudernes rolle for kroppen? Tilsyneladende spiller dette organ en vigtig rolle i immunsystemet i kroppen. Ligesom ordet er immunsystemet nyttigt som en krops forsvar, der er klar til at håndtere forskellige infektioner, der angriber. Så kan du forestille dig, hvad der ville ske, hvis denne kirtel blev forstyrret?

4 salver til behandling af hæmorider, du kan prøve

, Jakarta - Pæle eller hæmorider er hævede vener i anus og nedre endetarm, der ligner åreknuder. Hæmorider kan udvikle sig i endetarmen (indre hæmorider) eller under huden omkring anus (ydre hæmorider). Næsten alle har oplevet hæmorider. De rigtige behandlingsmuligheder og en sund livsstil kan helbrede hæmorider.

Sådan behandler du hårtab naturligt

"Hårtab kan være meget irriterende, fordi det kan føre til skaldethed. Heldigvis er der flere naturlige måder at behandle hårtab på, som kan gøres. Naturlige metoder anbefales også, fordi de ikke giver bivirkninger." , Jakarta – At finde en masse hår, der falder af efter at have vasket dit hår eller ved kæmning, vil helt sikkert gøre dig angst. S

Hvordan får man COVID-19-vaccination?

"Covid-19-vaccinen gør ikke kroppen 100 procent immun mod corona-virusinfektion. Vaccinen kan dog styrke immunforsvaret og reducere sværhedsgraden af ​​symptomerne, hvis de er inficeret med COVID-19. Så hvordan får du COVID-19-vaccinationen?"For dig, der vil vide mere om fordelene og bivirkningerne ved COVID-19-vaccinen, kan du spørge direkte til læge. , J

Kan Azithromycin behandle COVID-19?

, Jakarta - Den lange rejse med at lave en corona-vaccine har fået forskere og læger over hele verden til at lede efter andre muligheder for at begrænse COVID-19-angrebet. En af dem er ved at bruge eller kombinere eksisterende lægemidler. Ud over hydroxychloroquin (HCQ) og remdesivir anses azithromycin for at kunne behandle COVID-19.