Lær kiropraktisk terapi for skoliose at kende

, Jakarta – I løbet af denne tid foretrækker de fleste sandsynligvis massage- eller massagemetoder til behandling af smerter i ryggen. Især nu hvor der er mange zoneterapi eller en spa, der tilbyder en rygmassage, der kan give en beroligende og forfriskende effekt. Men problemet er, at ikke alle rygproblemer kan overvindes med almindelig zoneterapi.

4 fakta om serologiske tests, du skal vide

Jakarta - Serologiske tests udføres for at lede efter antistoffer i blodet. Antistoffer dannes, når kroppen angribes af infektionssygdomme, der stammer fra bakterier, svampe, vira og parasitter (også kaldet antigener). Når immunsystemet kommer ind i kroppen, angriber det antigenet ved at producere antistoffer.

MPASI kan forårsage lidt forstoppelse, her er hvordan du overvinder det

, Jakarta - Eksklusiv amning er den bedste mad til babyer under seks måneder. Modermælk har forskellige fordele, lige fra at booste immunforsvaret, opfylde ernærings- og ernæringsindtag, til at hjælpe barnets hjerne og fysiske udvikling. Men når babyer kommer i en alder af seks måneder, har de ifølge Indonesian Pediatrician Association (IDAI) brug for supplerende fødevarer, fordi modermælk ikke længere er tilstrækkelig til kroppens energi- og ernæringsbehov.

Detox med juice, er det effektivt?

Jakarta – På det seneste har mange mennesker sænket deres kost ved at drikke juice. Denne diæt hævdes at være i stand til at sætte gang i afgiftningsprocessen og dermed hjælpe med at fjerne toksiner i kroppen. Men er disse påstande sande? Er afgiftning med juice sikkert og effektivt at gøre? T

Ikke rustne negle, disse er stivkrampe forårsager bakterier

Jakarta – Bør ikke undervurdere såret på kroppen, selvom det er lille. Sår, der ikke behandles korrekt, kan føre til komplikationer af sundhedsproblemer, såsom hudinfektioner eller stivkrampe. Læs også: Årsager til at stivkrampe kan være livstruende Stivkrampe opstår, når der er skader på nervesystemet forårsaget af bakterier. B

Fordele ved kokosvand, når du oplever mavesyresygdom

"Mavesyresygdom kan give en række ubehagelige symptomer, når den kommer igen. Nå, drikke kokosvand menes at hjælpe med at lindre disse symptomer, så den syge kan få det bedre. Det er takket være indholdet i kokosvand, som kan reducere syre i maven og balancere pH.

Kan kokosvand virkelig lindre menstruationssmerter?

, Jakarta - Ved menstruation vil kvinder oftere opleve ubehagelige symptomer. Ifølge forskning oplever op til 80 procent af kvinder nogle symptomer før deres menstruation, herunder acne, ømme bryster, oppustethed, træthed, migræne og humørsvingninger. Derudover vil næsten tre fjerdedele af kvinder opleve menstruationssmerter eller menstruationssmerter (dysmenoré) eller unormal blødning.

Farer ved fostervand, der sluges af en baby i livmoderen

Jakarta - Fostervand er en klar gullig væske, der opstår fra de første 12 dage efter undfangelsen i fosterposen, når graviditeten indtræffer. Denne væske omgiver barnet i livmoderen. Det har mange funktioner relateret til barnets sunde udvikling. Fostervand kan dog udgøre en fare for fosteret, især ved indtagelse eller kaldet meconium aspiration.

6 sunde Takjil-muligheder til Iftar-menuen

, Jakarta - I 13 timer om dagen vil kroppen tage energi fra sukkerreserverne i din krop. Så blodsukkerniveauet forekommer stadig, og du kan lave forskellige aktiviteter. Efter en dag med aktiviteter vil dine energireserver naturligvis fortsætte med at falde og få dig til at føle dig svag om eftermiddagen.

Mikrosøvn, kort søvn, der er sundhedsfarlig

, Jakarta – Har du nogensinde hørt udtrykket mikrosøvn ? Denne tilstand er en begivenhed, hvor nogen mister bevidstheden eller opmærksomheden, fordi de føler sig søvnige, så du falder i søvn pludseligt, men kun i løbet af meget kort tid, hvilket er omkring et sekund til to minutter ledsaget af et kraftigt stød i hovedet. E

10 årsager til anosmi du behøver at kende

Jakarta - Udtrykket anosmi refererer til en tilstand, hvor en person mister evnen til at lugte. Når lugtesansen er svækket, smager maden kedelig i munden. Det virker trivielt, men disse forhold kan påvirke en persons liv. Dette kan udløse et fald i appetit, der fører til vægttab, endda depression.

Fjern sorte pletter med brugt risvaskevand

, Jakarta - Sorte pletter, der opstår i ansigtet, kan nemlig reducere skønhed, så du i sidste ende bliver usikker. Så hvordan slipper man af med sorte pletter naturligt? Nå, du kan bruge risvaskevand. Ris indeholder stoffer oryzanol som kan modvirke, at ultraviolette stråler trænger ind i huden og derved hjælper med at behandle huden mod skader forårsaget af soleksponering.

Gør dette for at overvinde grædende og kræsne børn

Gråd er noget, der ofte gøres af babyer eller børn, normalt for at vise bestemte følelser eller ting. Desværre er forældre ofte forvirrede, fordi de ikke kan forstå, hvad babyen ønsker at formidle. Som følge heraf vil den lille blive mere kræsen og fortsætte med at græde, fordi hans ønsker ikke bliver opfyldt.

5 myter om onani, du ikke bør tro

, Jakarta - Når du hører ordet "onani", hvad tænker du på? Processen med at opnå seksuel tilfredsstillelse uden at have sex betragtes ofte som tabu. Faktisk er det ikke få mennesker, der er flov over at tale om det. Men onani er uden tvivl den enkleste måde at tilfredsstille en persons seksuelle lyst, uanset om det er mand eller kvinde.

Sikre tips til valg af shampoo til katte

, Jakarta – Den rigtige shampoo er nødvendig for at bade en kat, så dens pels bliver sundere, dens krop dufter godt, og den er beskyttet mod lopper eller sygdomsfremkaldende bakterier. Men du ved, det viser sig, at valget af shampoo til katte ikke bør være vilkårligt og skal tilpasses deres behov.