Antibiotika ved injektion er mere effektive end orale, virkelig?

, Jakarta - Når du er syg og konsulterer en læge, har du nogensinde fået ordineret antibiotika? Faktisk, hvilken slags lægemiddel er et antibiotikum, og hvordan virker det til at bekæmpe sygdom, hva? Flere detaljer, lad os finde ud af mere om antibiotika i denne diskussion. Antibiotika er en type lægemiddel, der bruges til at behandle og forebygge bakterielle infektioner.

Indtagelse af te under graviditeten, er det farligt?

, Jakarta – Indtagelse af varm te om morgenen er nogle af de rutiner, som mødre kan gøre hver dag. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at drikke te. Nogle af dem for at forbedre hjertesundheden, reducere risikoen for diabetes, sænke kolesterolniveauet og kan endda reducere risikoen for astma.

Genkendelse af pleuraeffusion, når væske ophobes i lungerne

Jakarta - Ubehagelige nyheder kom fra familien til den berømte oplægsholder, Indra Bekti. Hans kone, Aldilla Jelita, blev rapporteret at have haft en pleural effusion, så hun var nødt til at blive kørt på hospitalet på grund af åndenød. Men nu er Dillas tilstand (hendes kaldenavn) blevet bedre og får lov til at tage hjem.

2 Behandlingsmetoder for kirurgisk sårinfektion

, Jakarta - Alle typer sår har potentiale til at blive inficeret, især hvis der er en fejl i behandlingen. Infektion kan også forekomme i operationssåret, som også er kendt som en operationssårinfektion. Denne infektion opstår i kirurgiske snit og forekommer generelt i de første 30 dage efter operationen.

4 måder at styrke tænderne på

, Jakarta – En af de dele af kroppen, du skal passe på, er dine tænder. En undersøgelse siger, at dårlig tandsundhed faktisk kan forårsage forskellige sygdomme, der kan bringe dit helbred i fare. Du bør være flittig med at rense dine tænder, så du undgår forskellige sygdomme som for eksempel tandkødssygdomme, ja endda betændelse i hjertet.

Den rigtige trinvise makeup til naturlig makeup

, Jakarta – Nogle mennesker kan føle sig usikre, hvis de er aktive uden at bruge make-up makeup . Faktisk er det fint, hvis du altid vil se smuk og charmerende ud. Men nogle gange kan du føle, at den brugte makeup ikke er i overensstemmelse med dine daglige aktiviteter. Enten for glamourøs eller for tidskrævende at klæde sig ud.

Vådt eller tørfoder til katte, hvad er bedre?

Jakarta - Hvilken type kattefoder er bedre og anbefalet? Er det våd- eller tørfoder? Uanset hvad der gives, har begge deres fordele og ulemper. Vådfoder kan hjælpe med at øge dit kæledyrs væskeindtag. Mens tørfoder, kan hjælpe med at opretholde sundheden for kattens tænder.

Få mere at vide om dystymi

, Jakarta – Dystymi, også kendt som vedvarende depressiv lidelse, er en langvarig form for kronisk depression. Mennesker, der oplever dystymi, kan miste interessen for at udføre daglige aktiviteter, føle sig håbløse, mindre produktive og have lavt selvværd. For at være mere klar, se forklaringen om dystymisygdom nedenfor!

Forbedre slyngende holdning med disse øvelser

, Jakarta - Ønsker du et slankt og velbygget udseende, kan dette opnås med en god kropsholdning. Den bedste måde at forbedre den slyngede holdning på er at fokusere på øvelser, der styrker kernen, som er mave- og lændmusklerne, der forbinder rygsøjlen og bækkenet.

Almindelige symptomer, når nogen har autoimmun sygdom

, Jakarta - Autoimmun sygdom er en tilstand, hvor immunsystemet fejlagtigt angriber sunde dele af kroppen. Det menneskelige immunsystem spiller en vigtig rolle i at beskytte kroppen mod bakterier som bakterier og vira. Normalt kan immunsystemet skelne mellem fremmede celler og raske kropsceller. Men hos personer med autoimmune sygdomme opfatter immunsystemet fejlagtigt kropsdele, såsom led eller hud, som fremmede.

Svarende til bumser på øjenlågene kaldet blepharitis

Jakarta – Blefaritis er en betændelse i øjenlågene, der normalt opstår i området for øjenvippers vækst og kan påvirke begge øjenlåg. Sygdommen kan være i begge øjne, hvor betændelsen er mere udtalt i det ene øje end i det andet. Selvom det kan opleves af alle aldersgrupper, er blepharitis generelt ikke smitsom. &

Kend 3 fordele ved Kecombrang for sundhed

”Hvem ville ikke blive rørt af deres appetit, hvis der var en kecombrang-menu, for eksempel kecombrang chilisauce. Ud over at forkæle tungen og forfriske duften af ​​madlavning, viser det sig, at kecombrang også giver sundhedsmæssige fordele, hvis det indtages. Dette skyldes, at det har antibakterielle og antioxidante egenskaber i sig."

Sådan overvindes kløe i Miss V under graviditeten

, Jakarta – Nogle gravide kvinder har oplevet ubehagelige tilstande på grund af kløe i det intime område. Fordi det ikke er tilladt at bruge stoffer eller kemikalier under graviditeten, er mange mødre forvirrede over, hvordan de skal håndtere kløe hos Miss V. Behandl det ikke skødesløst, her er de rigtige måder at håndtere den irriterende kløe på.&#

Disse er tips til at opretholde tilstrækkelig fostervand

, Jakarta - Fostervand eller fostervand er væsken indeholdt i det rum, der er dækket af fosterets membraner. Væskens massefylde er 1.080 kg/m³. Efterhånden som svangerskabsalderen stiger, vil denne væskes vægtfylde falde til 1.025-1.010 kg/m³. Tilstanden med mangel på fostervand under graviditeten er en meget farlig ting for moderen og fosteret i livmoderen.

Kend 5 typer ferskvands prydfisk, der er nemme at vedligeholde

, Jakarta - Hvis du er nybegynder i at vedligeholde prydfisk, så er ferskvandsprydfisk det rigtige valg. Den første ting du lærer om at holde ferskvandsfisk er, at hver fisk er anderledes. Man kan ikke putte alle slags ferskvandsfisk i et akvarium og så lade dem være. Der findes mange typer ferskvandsfisk.

Her er 6 årsager og faktorer til bughindebetændelse

, Jakarta - Peritonitis er en betændelse i den tynde slimhinde i bugvæggen (peritoneum). Dette lag tjener til at beskytte organerne i bughulen. Denne betændelse er normalt forårsaget af en bakteriel eller svampeinfektion. Hvis det ikke behandles med det samme, kan det få infektionen til at sprede sig i hele kroppen og være livstruende.