Ikke kun brystsmerter, kender 14 andre tegn på hjertesygdom

Jakarta – Ifølge sundhedsdata udgivet af amerikansk mad og stoffer, Det siges, at hjertesygdomme er den hyppigste dødsårsag for kvinder. Mænd har flere hjerteanfald, men kvinder har en meget højere dødelighed af hjerteanfald.Når du kender disse fakta, er det tilrådeligt for dig at være opmærksom og opmærksom på tegnene på et hjerteanfald for at undgå og tage den bedste behandling. D

Årsager og måder at overvinde trøske hos babyer

, Jakarta - Sprue, eller bedre kendt som aphthous stomatitis er et problem, der opstår i munden, når en hvid og gullig konkav overflade vises. Kræftsår vil være karakteriseret ved en brændende fornemmelse på grund af blærerne. Ikke kun voksne, babyer kan også opleve det.

4 typer af osteogenesis imperfecta du behøver at kende

, Jakarta – Der er mange ting, der kan gøre knoglerne skøre og let knække. Startende fra stigende alder, mangel på calciumindtag, mindre solbadning og meget mere. Vidste du dog, at der er en sygdom, der kan gøre knogler meget skrøbelige, så hvis du får den mindste skade, vil knoglerne med det samme brække.

Behov for at vide, forskellige kattelyde og deres betydning

, Jakarta – Ligesom mennesker laver katte også ofte lyde for at formidle noget, de ønsker, det er bare, at mennesker ikke forstår, hvad det betyder. Der er mange typer af kattelyde, der kan frembringes, såsom mjav, spinden, knurren, til hvæsende. Det er kendt, at katte har 60 typer lyde med forskellige intensiteter, og selvfølgelig er betydningerne ikke de samme. F

8 forhold, der kan forårsage høje blodplader

, Jakarta - Blodplader er stykker blod, der produceres i knoglemarven. Denne blodcelle spiller en vigtig rolle i processen med at danne blodpropper. Antallet af blodplader i kroppen skal være afbalanceret, hverken for meget eller for lidt. Når antallet af blodplader er for højt, er tilstanden kendt som trombocytose.

Dette er hvad der er en esophageal tracheal fistel

, Jakarta - Babyer, der er i livmoderen, forventes bestemt af deres forældre at forblive sunde. Alligevel viser det sig, at barnet kan have oplevet abnormiteter siden i livmoderen. En af de sygdomme, der kan opstå, er esophageal tracheal fistel. En baby kan have denne lidelse forårsaget af genetiske lidelser, selvom dette ikke er sikkert.

Disse 12 faktorer øger risikoen for diabetes mellitus

, Jakarta - Du skal være bekendt med en sygdom kaldet diabetes mellitus (DM) eller det der ofte kaldes diabetes. DM er en kronisk sygdom karakteriseret ved forhøjede blodsukkerniveauer (glukose) til over det normale. Normalt bliver den mad, vi spiser, forarbejdet af kroppen til glukose og brugt som energi.

6 fitnessøvelser du kan lave derhjemme

, Jakarta – At gå til fitnesscentret, også kendt som fitnesscentret, er ofte en sportsgren for nogle mennesker. Årsagen er, at der er mange valg af redskaber og træningsformer, der kan vælges i fitnesscentret. Som at løbe på et løbebånd, løfte vægte eller bare spille en stationær cykel.

2 fordele ved citronvand til at lindre mavesmerter

, Jakarta - Følelser af ubehag, når mavesår kommer igen, kan helt sikkert forstyrre alle aktiviteter, der udføres. Derfor har alle, der oplever det, helt sikkert brug for en hurtig og effektiv løsning til at løse det. En metode, som mange mennesker tror kan lindre halsbrand, er citronvand.

Forklaring af første menstruationsblod efter fødslen

, Jakarta – Menstruation er noget, der naturligt sker for enhver kvinde, også efter fødslen. Men menstruation hos kvinder, der lige har født, opstår muligvis ikke med det samme. Det tager et par uger til flere måneder for kroppen at vende tilbage til normal og vende tilbage til menstruation.

Sådan slipper du af med myggestik

, Jakarta - Myggestik forårsager knopper og kløe på bidemærkerne. Proteinforbindelserne i myggens tentakler, når de suger blod, udløser en mild allergisk reaktion, der forårsager knopperne. Ofte er disse buler og bid svære at slippe af med. Gør dette, når du bliver bidt af myg Allergiske reaktioner varierer faktisk, fra de mildeste til de mest alvorlige.

Disse er fordelene ved grønne bønner for sundheden

, Jakarta - Grøn bønnegrød er en af ​​de morgenmadsmenuer, der kan være mange menneskers favorit. Ikke kun lækre, grønne bønner er kendt for at have en hel del sundhedsmæssige fordele, som er en skam at gå glip af. Grønne bønner kan bruges som en række andre typer menuer, såsom fyld af bakpia, dumplings, mokka og andre. Gr

Sund livsstil for at opretholde mavesundhed

, Jakarta - Ved du allerede, hvor vigtig mavens funktion i kroppen? Dette organ er ansvarlig for at opbevare mad, derefter nedbryde, behandle, forarbejde, for at skubbe og sende mad til tarmene. Så kan du forestille dig, hvad der vil ske, hvis dit mavesundhed bliver forstyrret? Selvfølgelig er der forskellige klager, der vil dukke op i fordøjelsessystemet.

Lad dig ikke undervurdere, disse er 9 symptomer på leverkræft

, Jakarta - Leverkræft er kræft, der starter i en persons leverceller. Leveren er et organ på størrelse med en kugle, der er placeret i den øverste højre del af hver persons mave, under mellemgulvet og over maven. Der kan dannes flere typer kræft i leveren. Den mest almindelige type leverkræft er hepatocellulært karcinom, som starter i hovedtyperne af leverceller.

Hot i angreb? Pas på, undgå disse 7 fødevarer

"Dyb feber er ikke en sygdom, men et symptom på ondt i halsen. Årsagen er ikke den mad, der indtages dagligt. Der er dog visse fødevarer, der kan gøre halsbrand værre. Det er derfor, folk med halsbrand rådes til at undgå disse fødevarer." , Jakarta – Du er vel ikke fremmed for udtrykket intern varme, vel? N

Her er 5 årsager til hyppig besvimelse pludselig

, Jakarta - Har du nogensinde oplevet eller set mennesker omkring dig, der pludselig mistede bevidstheden? Når du mister bevidstheden, er det ikke umuligt, at der kan ske farlige ting, især når du er på farten. Derfor er det vigtigt at kende årsagen til en, der pludselig besvimer, for at undgå, at de skadelige virkninger sker.

7 årsager til lavt blodsukker at passe på

, Jakarta - Lavt blodsukker eller hypoglykæmi er en tilstand, hvor niveauet af sukker i blodet (glukose) falder for lavt. Denne tilstand opstår normalt hos personer med diabetes, der tager medicin for at øge insulinniveauet i kroppen. Imidlertid kan visse medikamenter og andre tilstande også forårsage lavt blodsukker hos mennesker, der ikke har diabetes.