Kan almindelige mennesker læse røntgenbilleder af thorax?

, Jakarta - De fleste mennesker må have set resultaterne af et røntgenbillede af thorax. Det være sig et røntgenbillede af thorax, som han har gennemgået, eller et røntgenbillede af thorax tilhørende et andet familiemedlem. Et røntgenbillede af thorax eller thorax er et thoraxfoto, hvis resultater er tilgængelige på et ret stort ark film.

Barn svært at spise? Her er, hvordan du overvinder det

Jakarta – Et af de problemer, som forældre ofte oplever, er, at deres børn har svært ved at spise. Dette vil føre til overdreven bekymring, fordi afbalanceret ernæringsindtag er nødvendig under udviklingen af ​​den Lille. Der er så mange spiseproblemer, der ofte opstår, lige fra børn, der nægter at spise, lukker munden eller GTM, eller kun ønsker at spise bestemte fødevarer eller kræsen . S

Mellemmavesmerter, hvornår har du brug for lægebehandling?

”Den midterste mave rummer forskellige vitale organer, fra leveren, galdeblæren, bugspytkirtlen og den øvre del af tarmen. Hvis dette område gør ondt, kan der være et problem med disse organer. Forsink derfor ikke med at se en læge, hvis du føler uudholdelige smerter i din midterste mave.&q

Inklusive årsagerne til gigtgigt, hvad er urinsyre?

, Jakarta – Vidste du, at hver gang du spiser en mad, optager kroppen godt indhold, såsom protein og vitaminer, og kommer derefter af med affaldet. Nå, et af disse affaldsprodukter er urinsyre eller urinsyre urinsyre . Urinsyre Det dannes, når din krop nedbryder puriner, som findes i nogle fødevarer, men kan også opstå, når celler dør og nedbrydes. D

Kend bivirkningerne af overdreven aspirinforbrug

, Jakarta - Er du bekendt med et stof kaldet aspirin? Aspirin indgår i blodfortyndende medicin eller for at forhindre blodpropper. Derfor bruges aspirin generelt til personer med diabetes slag , koronar hjertesygdom, hjerteanfald, til perifer arteriesygdom. Aspirin er dog ikke kun et spørgsmål om blodpropper.

Rig på næringsstoffer, her er 6 fordele ved gojibær for kroppen

, Jakarta - Frugten fra Kina gojibær menes at have fordele, der kan overvinde forskellige sundhedsproblemer i kroppen. Denne frugt indeholder en række vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. For eksempel C-vitamin, A-vitamin, fibre, zink (zink), jern og antioxidanter. Derudover indeholder denne frugt også otte aminosyrer til kroppen.

Det er 5 sygdomme, som kæledyrsfisk er modtagelige for

, Jakarta - Mange mennesker føler fornøjelse, når de holder fisk. Men tag ikke fejl, faktisk kræver opdræt af fisk også opmærksomhed og hengivenhed ligesom andre dyr. Udover at være opmærksomme på vandforholdene og miljøet i akvariet, skal fiskeejere også sikre antallet af fisk i akvariet, fodre fiskene for at undgå fisk udefra forstyrrelser.

Her er, hvordan man øger højden for teenagere

, Jakarta – Ungdomstiden er en gylden periode med højdevækst. Dette betyder, at en person oplever den hurtigste vækst i ungdomsårene eller puberteten. Mellem 1 år og teenagere bliver de fleste mennesker omkring 2 tommer i højden hvert år. Når puberteten rammer, vokser du muligvis med en hastighed på 4 tommer om året. M

Lær Keratosis Pilaris at kende, en sygdom kaldet kyllingeskind

, Jakarta - Har du nogensinde hørt om en sygdom, der får huden til at ligne kyllingeskind? Denne sygdom kaldes keratosis pilaris, som er en tilstand, hvor hudens overflade bliver ru, og der opstår små knuder på overfladen af ​​kyllingeskindet. Selvom det generelt ikke forårsager smerte eller kløe, kan denne tilstand forstyrre udseendet og få patienter til at føle sig usikre. Kyl

Her er hvad du skal gøre, når dine muskler pludselig kramper

Jakarta - Muskelkramper opstår, når musklerne ufrivilligt trækker sig sammen. Normalt, når du oplever kramper, vil du føle en hård klump ved smertepunktet. Fordi den del er en muskel, der trækker sig sammen.Muskelkramper kan opstå, når du er for træt, ikke varmer ordentligt op under træning, laver forkerte bevægelser, er dehydreret og mangler elektrolytter, såsom kalium og magnesium.

39 ugers fosterudvikling

, Jakarta - Alderen for moderens fosterudvikling er nu gået ind i sin 39. uge. Det føles ikke rigtigt, din lille vokser så hurtigt. Ved denne svangerskabsalder er babyens størrelse meget større end de foregående uger.Derudover er dele af hans krop perfekt dannet, og hans indre organer kan fungere korrekt.

Sådan får du et certifikat for ikke farveblindhed

, Jakarta - At have en farveblind tilstand, hvilket betyder, at en person ikke kan se bestemte farver som de fleste mennesker, eller slet ikke kan se farver. Farveblindhed kan opstå på grund af arvelighed, hvis du eller dit barn er farveblind, skal du straks tale med din læge for at lave en farveblindtest.

Tandskalering, hvordan er procedurerne og fordelene?

Jakarta - Vil du vide, hvor mange børn der har tandproblemer i Indonesien? Værre er det, ifølge data fra Basic Health Research (2018), at mindst 93 procent af børn skal håndtere dette problem. Ifølge den indonesiske pædiatriske tandlægeforening (IDGAI) er der flere faktorer, der forårsager, at kun få mennesker er opmærksomme på tandsundhed, lige fra det manglende uddannelsesniveau og økonomiske eller finansielle faktorer i samfundet.