Fosterudviklingsalder 3 uger

, Jakarta – Wow, moderens gestationsalder er trådt ind i tredje uge. Selvom det stadig er meget tidligt, er fosteret faktisk begyndt at udvikle sig i livmoderen i denne uge. Kom nu, se udviklingen af ​​fosteret i en alder af 3 uger her.I en alder af 3 uger kan moderen ikke mærke nogen væsentlige graviditetssymptomer. Allig

Fasteregler for personer med chokoladecyster

, Jakarta – En cyste er en klump under huden, der er fyldt med væske, luft eller fast stof. Generelt er der flere steder, der ofte oplever cyster. Startende fra nakke, bryst, ryg, til hovedbunden. Men faktisk kan cyster også opstå i æggestokkene eller også kendt som chokoladecyster.En

Dette er den tid, det tager at lave en COVID-19-test

, Jakarta - Den eneste måde at diagnosticere corona-virussen på er at lave en COVID-19-test. Normalt er denne test nødvendig, når nogen oplever visse symptomer, der indikerer COVID-19, og som en tilstand, når nogen ønsker at rejse til bestemte områder eller gennemgå helbredsprocedurer.

Hvad er forskellene mellem esophagus og hals?

, Jakarta – Ikke få mennesker forstår stadig ikke forskellen mellem svælget og spiserøret, tror endda, at de er ens. Selvom de begge fungerer som passage for mad, er spiserøret og svælget to forskellige kanaler. Den mest slående forskel mellem de to er længden af ​​spiserøret, som er længere end halsen. S

Kvinders bryster er stramme, disse 8 ting kan være årsagen

Jakarta - Bryster, der pludselig strammer, vil helt sikkert føles smertefulde og ubehagelige. Når dette sker, vil brystet nogle gange føles ømt og smertefuldt at røre ved. Denne tilstand opstår normalt før menstruation eller under graviditet og amning. Ikke kun det, der er mange andre tilstande, der er præget af symptomer på stramme bryster.

Forebyg anæmi, disse er 5 blodforbedrende fødevarer

, Jakarta - Føler du dig ofte svag eller træt? Du kan opleve symptomer på anæmi. Anæmi opstår, når antallet af røde blodlegemer er lavt nok. Hvis antallet af røde blodlegemer er lavt, skal kroppen arbejde hårdere for at levere ilt til hele kroppen. Kroppen producerer millioner af røde blodlegemer hver dag, som produceres i knoglemarven og cirkulerer i hele kroppen i 120 dage.

Førstehjælp til Tomcat Bites

Jakarta - Udover larver får insektbid som tomcat også ofte mange mennesker til at lide. Årsagen er, at bidet af denne tomcat kan irritere huden og forårsage en brændende følelse i flere timer. Faktisk forårsager det ofte hudblærer fyldt med pus, se. Så hvordan laver man førstehjælp til tomcat bid?

4 fordele ved E-vitamin til skønhed

Jakarta - E-vitamin er en type vitamin, der er fedtopløseligt og har en antioxidant effekt. Du kan få fordelene ved dette vitamin ved at spise grønne grøntsager, såsom spinat, sennepsgrønt, radiseblade og broccoli, samt frugter, såsom avocadoer, tomater, papaya, mango og gulerødder.

For begyndere er disse tips til pleje af hamstere

, Jakarta - Hamstere er et af de mest tamme dyr, fordi de er så yndige. At passe en hamster er ikke så let, som det ser ud til. Men når du først har vænnet dig til det, vil du sikkert indse, at det faktisk ikke er så svært. Hvis du er interesseret i at holde en hamster, er der nogle tips, du skal være opmærksom på, især for dig, der stadig er nybegyndere.

5 måder at slippe af med ildelugtende fødder naturligt

, Jakarta – Den ubehagelige lugt, der kommer ud af fødderne, også kaldet fodlugt, kan være irriterende og få den ramte til at føle sig utilpas. Dette kan være et mareridt, hvis det opstår omkring andre mennesker, for eksempel på arbejde eller i skolen. Ildelugtende fødder kan opstå ved at have lukkede sko på for længe. H

6 årsager til næseblod hos voksne

"Næseblod er ikke altid et tegn på en alvorlig tilstand. Dette er en almindelig sundhedstilstand, der opstår, når luften er tør, stress og endda for hårdt nysen kan også forårsage denne tilstand. Der er også grupper af individer, der er tilbøjelige til at få næseblod, såsom børn, ældre og gravide kvinder.

Flydende KAPITEL er ikke nødvendigvis almindelig diarré

, Jakarta - Diarré er et almindeligt problem, som indonesere oplever. Diarré er karakteriseret ved en øget hyppighed af afføring (BAB) og flydende afføring. Alligevel viser det sig, at flydende afføring ikke altid er et tegn på almindelig diarré, du ved. Der er andre fordøjelsesproblemer, som også er karakteriseret ved flydende afføring.

Pas på karakteristika for livmoderhalskræft i det tidlige stadie

, Jakarta - Livmoderhalskræft er en lidelse, der er tilbøjelig til at forekomme hos de fleste kvinder. Denne lidelse er forårsaget af en stamme af humant papillomavirus (HPV), en seksuelt overført infektion, der har den største rolle i denne sygdom. Derfor bør enhver kvinde kende nogle af egenskaberne ved livmoderhalskræft, så en tidlig diagnose kan stilles.

Farlige sovestillinger for gravide kvinder

, Jakarta – Under graviditeten er det ikke kun kosten, der skal opretholdes, men mødre har også brug for tilstrækkelig hvile. Men efterhånden som maven bliver større, går søvnen skævt. Udover at det er svært at finde en behagelig sovestilling, er gravide også ofte bekymrede for, at deres sovestilling kan forstyrre fosterets tilstand. S