Her er hvorfor hydrogenperoxid er farligt og dødbringende

Jakarta - Hydrogenperoxid med den kemiske formel H2O2 er en stærk forbindelse, der almindeligvis anvendes til blegning, anti-infektiøse væsker, tandpasta og andre materialer. Denne forbindelse er et vandopløseligt oxidationsmiddel, og dets hovedkomponenter er oxygen og brint. Selvom den kemiske formel ligner vand (H2O), er de fysiske og kemiske egenskaber af dette stof meget forskellige fra vands.

Hvornår kan du høre fosterets hjerteslag?

, Jakarta - For mange par er graviditet noget at se frem til. I første trimester vil mødre mærke kropsforandringer relateret til hormoner såsom: morgen kvalme. For at tjekke dit helbred under graviditeten, er det vigtigt at have regelmæssig kontrol hos din fødselslæge.

Lær mere om nedsat bevidsthed i medicin

, Jakarta - Du skal vide, at bevidsthed er en tilstand, når en person giver et passende svar på miljøet og mennesker omkring ham. Bevidsthed er præget af nogens forståelse af, hvor han er, hvem han er, hvor han bor og på det tidspunkt. Det vigtigste er ens bevidsthed om stedet, tiden og mennesker omkring ham.

Behandl Keratosis Pilaris med disse hjemmebehandlinger

, Jakarta – Har du nogensinde oplevet en tilstand, hvor hudoverfladen bliver ru og små knopper som bumser dukker op? Det er keratosis pilaris eller også kendt som kyllingeskind. Selvom det ikke er irriterende, fordi det ikke forårsager kløe eller smerte, men keratosis pilaris kan reducere udseendet af huden på den syge. M

Vand i øret, skal man til ØNH?

, Jakarta – Er det nødvendigt at gå til ØNH, når der kommer vand i øret? Husk på, at indespærret vand normalt forsvinder uden en læges handling. Faktisk kan hjemmemedicin hjælpe med at lindre ubehag. Men hvis vandet stadig er fanget efter 2 til 3 dage, eller når du viser tegn på infektion, er det en god idé at kontakte din læge med det samme. M

Når syg, sengeleje eller motion?

Jakarta - Ikke få mennesker er forvirrede over at vælge sengeleje eller træne, når du er syg. Måske har du hørt råd som: "Lad være med at følge smerterne, det bliver værre senere, det er bedre bare at træne," Tror du, at det råd er sandt og får folk, der er syge, til at få det bedre?

Anerkend Stevens Johnsons syndrom, der kan udløse hudinfektioner

, Jakarta – Et lille barn i England, Lennon Townsend, lider af en ret sjælden sygdom, nemlig Stevens Johnsons syndrom. Først troede Lennons mor, Nicola, at barnet blot led af hududslæt, som kunne behandles med det samme. Nicola følte sig dog mærkelig over de symptomer, barnet oplevede, Lennon oplevede afskalning af hud på flere dele af kroppen. L

5 typer vorter du bør kende

, Jakarta - Vorter er en af ​​de hudsygdomme, der kan få patienter til at føle sig utilpas, især hvis de opstår i områder, der ligner ansigtet. Vorter er forårsaget af en virus og vises på overfladen af ​​huden som knopper. Denne virus inficerer det øverste lag af huden og vokser hurtigt. Du kan

Aloe Vera kan slippe af med sorte pletter i ansigtet

Jakarta - Aloe vera har længe været kendt for sine fordele til hårpleje. Men i de senere år er fordelene ved aloe vera til ansigtet blevet populære. En af fordelene er, at den kan fjerne fregner eller sorte pletter i ansigtet. Ifølge sundhedsdata offentliggjort af Baylor College of Medicine, Aloe vera indeholder antioxidanter, enzymer, vitamin A og C, samt anti-inflammatorisk.

Disse er 5 måder at gøre fysisk distancering på

, Jakarta – Ikke kun anbefales det ikke at forlade huset, hvis der ikke er behov for det, offentligheden rådes også til at holde fysisk afstand eller fysisk distancering med andre under COVID-19-pandemien. Corona-virussen bevæger sig ikke af sig selv, men overføres fra én person til en anden. S

Den rigtige måde at barbere armhulehår på

, Jakarta – Vidste du, at barbering af armhulehår på en uhensigtsmæssig måde kan have bivirkninger? For eksempel kan barbering med et sløvt blad forårsage indgroede armhulehår, ridser og endda hudirritation.Barbering uden glidecreme eller sæbe/creme/gel kan også irritere underarmshuden og endda udløse betændelse i hårsækkene. H

Ikke alle kvinder har brug for pap-smears, virkelig?

, Jakarta - Pap-smear er en procedure, der tester for livmoderhalskræft hos kvinder. Livmoderhalskræft opstår, når en ondartet tumor er fundet i en kvindes livmoderhals, den nederste del af livmoderen, der åbner ind i skeden. Pap-smear-undersøgelse kan påvise unormale celler i livmoderhalsen, hvilket er det første skridt til at stoppe den mulige udvikling af livmoderhalskræft.

Kend strukturen og funktionen af ​​bindevæv i kroppen

“Bindevæv er en af ​​de fire hovedklasser af væv, der er den mest talrige og udbredte. Dette væv består af tre hovedkomponenter, nemlig celler, fibre og grundstof. Ligesom et huss træramme er bindevævets funktion at støtte, beskytte og give struktur til andre væv og organer i kroppen."

2 måneders babyudvikling

, Jakarta - Når din lille bliver 2 måneder gammel, vil de opleve udvikling i deres hørelse og syn. De begynder også at lære at holde hovedet op og nedad. Ikke nok med det, så er de begyndt at kunne svare med et smil, når de bliver talt til dem. Denne udvikling er den mest synlige udvikling af den Lille.

Ved, hvordan man vælger det bedste kattesand

, Jakarta - Som katteejer skal du udmærket vide, hvordan du bruger sand til dem. Når du begynder at lægge mærke til ting, der lugter mærkeligt omkring kattebakken lige nu, er det måske på tide at opdatere kattebakken. Det er ikke svært at vælge affald til katte, og det kan være meget nyttigt til at lindre stress og forhindre din kat i at tisse uden for kattebakken.

5 bedste fodertyper til duer

, Jakarta – Duer eller duer har deres egne behov, som kan opfyldes gennem bestemte fødevarer. Den gode nyhed er, at de bedste typer foder til duer generelt er velkendte og nemme at finde. Duer har brug for et godt fødeindtag for at opretholde den generelle kropssundhed og for at avle ordentligt.