Hvad skal du være opmærksom på, før du barberer babys hår

, Jakarta – Når barnet er 40 dage gammelt, anses barnet for at have en ret stærk fysisk tilstand og er klar til at mødes med mange mennesker, så moderen kan tage sin lille med i salonen for at få sit hår klippet. Der er dog også nogle mødre, som stadig er bange for at barbere deres babys hår, fordi de synes, barnets hoved stadig er for blødt og nemt kan komme til skade. D

Hvor lang tid tager en Stye at hele?

Jakarta – Ikke kun i ansigtet eller på ryggen, akne kan også forekomme på øjenlågene. Ja, du skal være bekendt med stye, en tilstand, hvor en bumslignende bums eller byld vises på det indre eller ydre øjenlåg. Disse knuder er fyldt med pus og er smertefulde.

Hvorfor har mennesker to nyrer?

, Jakarta - De fleste mennesker er født med 2 nyrer som en funktionel komponent i nyresystemet. Dette organ omfatter to urinledere, blæren og urinrøret. Nyrerne har meget vigtige funktioner, herunder at regulere blodtrykket, producere røde blodlegemer, aktivere D-vitamin og producere glukose.

Er det sikkert at give ris til gyldne hunde?

, Jakarta – Det er ikke altid nemt at vælge foder til hunde. Du undrer dig måske, er den type mad, som mennesker indtager, sikker nok til at blive givet til hunde? Ris f.eks. Som en af ​​de mest populære og mættende fødevarer, kan ris gives til gyldne hunde? Svaret er ja, og det er ganske sikkert. Du ka

7 typer juice og deres fordele for sundheden

, Jakarta – For dem af jer, der er tilbageholdende med at spise frugt eller grøntsager, kan juice være et alternativt valg for at få de utallige fordele ved juice. Ifølge forskning udført af American Journal of Health Promotion er der mange sundhedsmæssige fordele ved juice, startende fra at have komplette vitaminer som vitamin C, B6, folat, kalium, magnesium og jern.

Kend næringsstofferne i grønne grøntsager, du ikke kan gå glip af

Jakarta – At spise grønne grøntsager hver dag er en god vane, som du skal opretholde. For det er ingen hemmelighed, at grøn vegetabilsk ernæring er nøglen til et sundt liv og holder dig fra forskellige sygdomme. Grønne grøntsager hjælper med at behandle fordøjelsessystemet, sekret, blodcirkulationen, knogler og led og meget mere.

Kend enkle måder at strømline blodcirkulationen på

, Jakarta - Kredsløbssystemet er vigtigt for hele kroppens sundhed. Men kredsløbssystemet er måske ikke noget, der for ofte er et problem. Der er dog mange mennesker, der oplever kroniske kredsløbsproblemer. Kroppen cirkulerer konstant væsker i hele kroppen, især blodet.

Lav en sund, prøv 7 menuer med lavt kolesteroltal

"Kolesterol er en af ​​menneskers største fjender, fordi det kan forårsage forskellige alvorlige helbredsproblemer. Derfor skal du for at bekæmpe det indtage fødevarer, der har vist sig at have lavt kolesterolindhold eller endda kan hjælpe med at fjerne dårligt kolesterol fra kroppen.&quo

Årsager til, at nyrerne kan blive hævede

, Jakarta - Har du nogensinde haft problemer med vandladning, såsom vandladningsbesvær eller sjældent vandladning? Bør ikke ignorere denne tilstand, fordi det kan være et symptom på nyrehævelse. I den medicinske verden kaldes denne tilstand hydronefrose, som opstår på grund af en ophobning af urin, som er, når urinen ikke er i stand til at strømme fra nyrerne til blæren.

Skal vide, 6 sygdomme forårsaget af hormonforstyrrelser

, Jakarta - Hormoner har forskellige roller i den menneskelige krop. Dette kemikalie produceres af det endokrine system i kroppen, som fungerer til at hjælpe med at kontrollere næsten alle kropsfunktioner, såsom vækst, metabolisme, til reproduktion. Så hvad sker der, når hormonsystemet er forstyrret?

Klumper så tidlige tegn på kræft Symptomer?

, Jakarta - Kræft er en sygdom, der opstår, når der er en unormal vækst af kropsvævsceller, der bliver til kræftceller. Kræftceller, der udvikler sig, vil sprede sig til andre dele af kroppen, hvilket forårsager farlige komplikationer, såsom tab af liv. Almindelige mennesker vil kalde denne sygdom for en tumor, selvom ikke alle tumorer kan blive til kræft.

Dette er den behandling, som personer med autoimmun har brug for

, Jakarta - Autoimmun sygdom opstår, når en persons immunsystem fejlagtigt angriber hans egen krop. I den medicinske verden er der omkring 80 forskellige autoimmune lidelser, der er blevet anerkendt. Lige fra mild til farlig eller forårsage alvorlige bivirkninger. Autoimmune lidelser er bredt grupperet i to kategorier.

Disse er symptomer på tyktarmsfunktionsforstyrrelser

, Jakarta - Kolonlidelser kaldes også colitis ulcerosa, som ikke er andet end en form for inflammatorisk tarmsygdom. Colitis ulcerosa opstår, når slimhinden i tyktarmen, endetarmen eller begge bliver betændt. Betændelsen resulterer i små sår kaldet sår i slimhinden i tyktarmen.

Kan menstruationssmerter lindres med paracetamol?

, Jakarta – Paracetamol er et smertestillende middel, der almindeligvis bruges til at behandle ømhed og smerter. Det kan også bruges til at nedsætte feber. Menstruationscyklusser kan forårsage smerter, især kramper fra den nederste del af maven til lænden. Paracetamol kan midlertidigt lindre menstruationssmerter. D

Fare! Dette er den sport, som gravide kvinder bør undgå

Jakarta - At have to kroppe er ikke en grund til, at gravide kvinder stopper med at træne. Husk, at den nemmeste måde at holde gravide kvinder sunde og raske under graviditeten er ved at træne regelmæssigt. Sport her er ikke kun for dit helbred, du ved. Denne fysiske aktivitet gavner også barnet i livmoderen, især i dets vækst- og udviklingsperiode.

Anerkend egenskaberne ved våd lungesygdom hos børn

, Jakarta - Våde lunger eller i medicinske termer kaldet lungebetændelse, er en tilstand, hvor en eller begge lunger er inficeret af vira og bakterier. Denne tilstand kan ske for alle, fra babyer til voksne. Hoste og influenza, der ikke forsvinder, kan også udløse irritation af lungerne, hvilket gør det lettere for bakterier og vira, der forårsager lungebetændelse, at inficere.