Lær mere om skaldethed hos kvinder

, Jakarta - Ud over hudproblemer i ansigtet er hårskader et skønhedsproblem, der ofte gør kvinder nervøse. Generelt ønsker de fleste kvinder at have sundt, stærkt, tykt og skinnende sort hår. Nå, det er desværre ikke alle, der er heldige at få drømmehåret.

Normale blodpladeniveauer i kroppen

, Jakarta - Generelt er blod en vigtig del af kroppen, fordi det fungerer som en bærer af næringsstoffer, ilt og hormoner til alle dele af kroppen. Det er så vigtigt, at hvis du oplever blødninger, der får en masse blod ud og ikke bliver behandlet med det samme, er dit liv på spil.

Hvordan overvinder man feber efter DPT-vaccination?

, Jakarta - Sygdomme kan angribe alle, især babyer med et svagt immunsystem. Derfor skal alle nyfødte modtage vaccinationer, så farlige og dødelige sygdomme kan forebygges, før de angriber. En af de vacciner, som enhver baby skal modtage, er DPT-immuniseringen. Denne vaccine kan forebygge tre sygdomme på én gang, såsom difteri, kighoste og stivkrampe.

6 fødevarer at undgå under menstruation

, Jakarta – Menstruation kan gøre kvinder utilpas ved at udføre deres daglige aktiviteter. Problemet er, at denne månedlige gæst kan lave humør kvinder bliver nemme at ændre, mavesmerter eller kramper, oppustethed, smerter i brysterne og endda migræne. Dette skyldes, at under menstruationen trækker livmodervæggen sig sammen, hvilket komprimerer de omgivende blodkar. T

Frugter, der kan lindre højt blodtryk

Jakarta – Forhøjet blodtryk er en tilstand, der skal holdes øje med, fordi det kan udløse forskellige alvorlige sygdomme. En måde at være opmærksom på det er at være opmærksom på din daglige kost. For eksempel at spise frugt, der kan lindre forhøjet blodtryk.

3 måder at fjerne permanente tatoveringer på kroppen

, Jakarta - Der er forskellige grunde til, at nogen tatoverer sin krop. Startende fra kulturelle årsager, personlige, eller bare fordi de kan lide designet. Ligesom der er mange grunde til, at folk får tatoveringer, er der mange grunde til, at folk måske ønsker at få fjernet deres tatoveringer fra deres hud.

5 øvelser til at træne kropsbalance

, Jakarta - Ethvert menneske har et sensororgan placeret i det indre øre, som er ansvarligt for at opretholde kroppens balance. Når man skal falde, vil nervesystemet i den del for eksempel arbejde med musklerne, for at balancere kroppen og forhindre kroppen i at falde. Derfor er det at have en god kropsbalance en vigtig ting, som alle har brug for.

Hvordan behandler man derhjemme for at behandle skoldkopper?

, Jakarta - Har du nogensinde set et udslæt, der bliver til knopper, fyldt med vand og føles kløende på din lille? Vær opmærksom, denne tilstand kan indikere tilstedeværelsen af ​​skoldkopper i ham. I de fleste tilfælde er sygdommen forårsaget af Varicella zoster-virus mere almindelig hos børn. En

6 måder at overvinde overdreven smerte under menstruation

, Jakarta - Menstruation er noget, der sker hver måned for kvinder. Ikke sjældent kan denne tilstand få kvinder til at opleve smerte. Der er dog ingen grund til bekymring. Årsagen er, at der er flere måder at håndtere smerter under menstruation. Følelser af smerte og smertefulde kramper under menstruation bliver nogle gange en plage i sig selv, så det kan forstyrre ens aktiviteter.

Årsager til farlige pletter, når du er gravid 6 måneder

, Jakarta - Fostersundhed hos gravide kvinder bør virkelig opretholdes. Årsagen er, at mange uønskede forstyrrelser kan opstå og kan forårsage abort. Et af de tegn, der straks bør få en undersøgelse, hvis du oplever pletblødninger under graviditeten, især når svangerskabsalderen er nået 6 måneder.

Dette er 5 tips til at blive hurtigt gravid til nygifte

, Jakarta – Nygifte par, der ønsker at få børn med det samme, vil som regel ofte lede efter tips til hurtigt at blive gravide fra forskellige platforme. Men faktisk, er der nogle tips, der virkelig kan hjælpe par til at blive hurtigt gravide fra et medicinsk synspunkt? Fordi forekomsten af ​​graviditet afhænger af forskellige faktorer, som ofte er svære at forudsige. S

4 Calcium-rige fødevarer, der er gode til gravide kvinder

, Jakarta – Calcium til gravide kvinder er et meget vigtigt indtag. Derfor er det vigtigt altid at opfylde indtaget af dette ene næringsstof, hvoraf det ene er ved at spise bestemte fødevarer. Faktisk er der flere typer mad og drikke, der er rige på calcium, så de er gode til indtagelse under graviditeten.

3 bedste frugter til 6 måneders babymad

Jakarta - Indtil en alder af 6 måneder er den eneste mad til babyer modermælk. Derefter, efter 6 måneder, skal babyer have supplerende fødevarer til modermælk (MPASI), for at opfylde deres voksende ernæringsbehov. En af de bedste 6 måneders babymad er frugt. Det kan varmt anbefales at give frugt som babymad 6 måneder, for der er mange vitaminer og mineraler i det.

Pludselig forslået hud, pas på disse 5 sygdomme

Jakarta – Kroppen faldt eller ramte ikke, men pludselig dukkede et lilla blåt udslæt op? Bare rolig, denne tilstand sker ofte for nogle mennesker. Forekomsten af ​​dette udslæt eller blå mærker opstår på grund af brud på små blodkar i en del af kroppen, såsom låret, armen eller balderne. I den