Bliv ikke ignoreret, vid mere om øjenherpes

, Jakarta - Øjenherpes, også kendt som okulær herpes, er en øjenlidelse forårsaget af herpes simplex virus (HSV). Den mest almindelige type øjenherpes kaldes epitelial keratitis. Denne tilstand kan påvirke hornhinden, som er den klare forreste del af øjet. I sin milde form kan øjenherpes forårsage smerte, betændelse, rødme og rivning af hornhindens overflade.

6 Risici for øjensmerter på grund af Sofles

Jakarta - De fleste mennesker, der har øjenproblemer, især dem, der er relateret til minus eller cylindre, bruger briller som en løsning, der ofte tages. Der er dog også nogle mennesker, der foretrækker at bruge blødgøres. Årsagerne er forskellige, det gør ikke ondt, fordi det ikke behøver at holde vægten af ​​brillerne, så det gør udseendet mere attraktivt. Des

Dette er valget af lægemidler til behandling af gigt

, Jakarta – Gigt er en smertefuld tilstand, der påvirker ledsener, ledbånd, knogler og muskler. Almindelige symptomer er ledsmerter, tab af bevægelighed i leddet, betændelse karakteriseret ved hævelse, rødme og en varm fornemmelse i leddet eller det berørte område.

8 ting, du skal undgå, når du behandler forbrændinger

, Jakarta - Forbrændinger er en type sår i form af skade eller tab af huden og det omgivende væv på grund af temperatur, kemikalier, elektricitet eller stråling. I hverdagen opstår denne type sår som regel på grund af sprøjt af varm olie ved madlavning, forbrænding af cigaretter, udsat for et varmt strygejern eller udsat for solen i for lang tid.

Ændringer i kvinders seksuelle ophidselse under graviditet

, Jakarta - Faktisk er graviditet ikke en hindring for par til at fortsætte med at have sex. Så længe det foregår i den rigtige stilling, vil samlejet ikke skade moderens og fosterets tilstand. Alligevel er der stadig mange gravide kvinder, der er tilbageholdende med at have sex med deres mænd.

4 fordele ved grøn te til ansigtshuden

, Jakarta – Som en drink, fordelene ved grøn te eller grøn te for sundhed er der ingen grund til at tvivle. Men ved du, grøn te Det viser sig, at det også er en naturlig ingrediens, der er god til ansigtshuden, du ved. Forskellige gode indhold indeholdt i det såsom antioxidanter, aminosyrer, B-vitaminer, folinsyre, magnesium og kalium er i stand til at give ekstraordinære fordele for sundheden og skønheden i din ansigtshud. K

Kakerlakker bider ikke, men kan gøre dig syg, her er grunden

Jakarta - Insektbid er normalt. Det kan være, du vågner om morgenen og finder insektbid på din krop. Måske fordi myggene ved et uheld kom ind gennem hullet i vinduet, der ikke var lukket, kan det også skyldes en edderkop, der ved et uheld krydsede, eller måske for en dårligt nok tilstand, at du blev bidt af væggelus.

Sæt ikke lighedstegn mellem hovedpine på grund af sygdom og stress

Jakarta - Hovedpine er en sygdom, som enhver må have oplevet. Denne tilstand kan udløses af forskellige tilstande, lige fra mindre sygdomme til alvorlige sygdomme. Ikke kun forårsaget af sygdom, hovedpine kan også udløses af livets pres. Symptomerne på hovedpine forårsaget af sygdom er dog normalt forskellige fra hovedpine forårsaget af stresstilstande.

Dette er, hvad der menes med placentaabruption, og hvordan man håndterer det

, Jakarta – Placentaabruption er en tilstand, hvor moderkagen adskilles fra livmoderslimhinden. Denne tilstand opstår normalt i tredje trimester af graviditeten, men det er muligt at opstå efter den 20. uge af graviditeten. Denne abruptio placentae-tilstand er karakteriseret ved adskillige begivenheder såsom blødning i skeden, livmodersmerter, hurtige sammentrækninger, mavesmerter og unormal føtal hjerterytme.

Hvordan bestemmer man nøjagtigt en hunds alder?

, Jakarta – Mange siger, at 1 års hundealder er lig med 7 års menneskealder. Den korrekte måde at beregne alderen på denne hund på er dog ikke blevet bekræftet. Faktisk er det at kende en hunds alder en af ​​de vigtigste ting i overvågningen af ​​en hunds fysiske og psykiske helbred. Læs

Vigtigheden af ​​vitamin D3 for COVID-19-patienter

”Det er ikke kun godt for sunde knogler og tænder, D3-vitamin spiller også en vigtig rolle i at styrke immunforsvaret. I tilfælde af COVID-19 viser forskning, at D-vitaminmangel kan øge risikoen for død med op til 10,12 gange. Så det er vigtigt at opfylde behovene for dette vitamin.&q

Diabetes og gigt skal begge regulere kosten

, Jakarta - Når folk bliver ældre, er det ubestrideligt, at nogle sygdomme let vil komme. Normalt er disse sygdomme ophobning af en dårlig kost, selvom andre livsstile også kan påvirke dem. Sygdomme, der menes at opstå på grund af dårlig kost, er diabetes og gigt.

Hvornår kan gravide svømme?

Jakarta – Under graviditeten skal moderen opleve en masse forandringer. Med udgangspunkt i fysiske ændringer og livsstil. Nogle gange får de fysiske ændringer under graviditeten moderen til at føle sig utilpas. Især hvis maven bliver større. Nogle ting, der kan gøres for at reducere ubehag ved fysiske ændringer, er træning. M

Hvor farlig er en hævet galdeblære?

, Jakarta - Alle dele af fordøjelsessystemet er meget vigtige for at behandle mad, der kommer ind i kroppen, så det kan behandles. En af de vigtigste dele af denne proces er galdeblæren. Denne del er nyttig til at producere galde, så maden kan fordøjes ordentligt. Alligevel viser det sig, at mennesker stadig kan leve uden disse dele i kroppen.

7 nyttige frugter til at bevare ansigtets lysstyrke

, Jakarta - Hud har brug for den rette balance af næringsstoffer for at forblive sund og lys. Til det skal du tage dig af det regelmæssigt ved at bruge ekstern hudpleje såsom påføring af fugtighedscreme og solcreme. Derudover skal du også bevare en sund hud indefra, nemlig ved at spise sund mad, især frugt.