Er det rigtigt, at tonsillitis kan behandles uden operation?

, Jakarta - Af de mange sygdomme, der almindeligvis forekommer hos børn, er tonsillitis (tonsillitis) en tilstand, der skal holdes øje med. Selvom dette sundhedsproblem generelt opleves af børn 3 til 7 år, men det betyder ikke, at voksne ikke kan få denne sygdom. Mandlerne er to små kirtler i halsen.

Tag ikke nysen om morgenen, få ikke rhinitis

, Jakarta - Har du nogensinde hørt udtrykket rhinitis? Denne tilstand er en betændelse eller irritation, der opstår i slimhinderne i næsen. I store træk opdeles rhinitis i to, nemlig allergisk rhinitis og ikke-allergisk rhinitis. Allergisk rhinitis er en betændelse i næsehulen på grund af en allergisk reaktion.

Forebyg livmoderhalskræft med bits

"Cervical cancer kan angribe kvinder, der allerede er seksuelt aktive, især hvis de har en historie med usund seksuel adfærd. Forebyggende foranstaltninger er meget vigtige, i betragtning af at denne sygdom kan udløse alvorlige komplikationer, endda død. En måde at forhindre det på er at spise rige fødevarer i antioxidanter, såsom rødbeder.

Vær opmærksom på seksuelle forstyrrelser hos børn

Jakarta - Kønsorganer, der føles kløende til smertepunktet ved vandladning, er almindelige hos børn. Denne tilstand indikerer et genital sundhedsproblem, især hos børn i skolealderen. Nogle kønsproblemer er ikke alvorlige eller farlige. Men alligevel gør dette børn utilpas, og forældre bliver ængstelige.

4 årsager til infektion i hovedbunden

, Jakarta - Faktisk kan ikke kun huden på hænderne eller kroppen blive inficeret. Hovedbunden kan også blive inficeret, hvis svampe eller bakterier kommer ind i hovedbunden gennem hårsække eller beskadiget hud. Denne hudskade kan også skyldes almindelige hudsygdomme, såsom psoriasis og eksem.

Din lille kan lide at snacke skødesløst, dette er virkningen

Jakarta – Børn bliver nemt fristet af forskellige gadesnacks. Udover lækker smag har snacks former og farver, der tiltrækker opmærksomhed. Din lille kan selvfølgelig købe de snacks, de ønsker, så længe de er opmærksomme på renligheden. Årsagen er, at det at snacke vilkårligt kan have en negativ indvirkning på den lilles helbred. L

Hvad skal du være opmærksom på, før du barberer babys hår

, Jakarta – Når barnet er 40 dage gammelt, anses barnet for at have en ret stærk fysisk tilstand og er klar til at mødes med mange mennesker, så moderen kan tage sin lille med i salonen for at få sit hår klippet. Der er dog også nogle mødre, som stadig er bange for at barbere deres babys hår, fordi de synes, barnets hoved stadig er for blødt og nemt kan komme til skade. D

Hvor lang tid tager en Stye at hele?

Jakarta – Ikke kun i ansigtet eller på ryggen, akne kan også forekomme på øjenlågene. Ja, du skal være bekendt med stye, en tilstand, hvor en bumslignende bums eller byld vises på det indre eller ydre øjenlåg. Disse knuder er fyldt med pus og er smertefulde.

Hvorfor har mennesker to nyrer?

, Jakarta - De fleste mennesker er født med 2 nyrer som en funktionel komponent i nyresystemet. Dette organ omfatter to urinledere, blæren og urinrøret. Nyrerne har meget vigtige funktioner, herunder at regulere blodtrykket, producere røde blodlegemer, aktivere D-vitamin og producere glukose.

Er det sikkert at give ris til gyldne hunde?

, Jakarta – Det er ikke altid nemt at vælge foder til hunde. Du undrer dig måske, er den type mad, som mennesker indtager, sikker nok til at blive givet til hunde? Ris f.eks. Som en af ​​de mest populære og mættende fødevarer, kan ris gives til gyldne hunde? Svaret er ja, og det er ganske sikkert. Du ka

7 typer juice og deres fordele for sundheden

, Jakarta – For dem af jer, der er tilbageholdende med at spise frugt eller grøntsager, kan juice være et alternativt valg for at få de utallige fordele ved juice. Ifølge forskning udført af American Journal of Health Promotion er der mange sundhedsmæssige fordele ved juice, startende fra at have komplette vitaminer som vitamin C, B6, folat, kalium, magnesium og jern.

Kend næringsstofferne i grønne grøntsager, du ikke kan gå glip af

Jakarta – At spise grønne grøntsager hver dag er en god vane, som du skal opretholde. For det er ingen hemmelighed, at grøn vegetabilsk ernæring er nøglen til et sundt liv og holder dig fra forskellige sygdomme. Grønne grøntsager hjælper med at behandle fordøjelsessystemet, sekret, blodcirkulationen, knogler og led og meget mere.